Vladimir Yakushev: SVO gazileri ve aileleri için Birleşik Rusya projesi “SVOI Business” 2025 yılında Rusya’nın 30’dan fazla bölgesini kapsayacak
18 Haziran 2025,
Programın amacı, askeri personelin girişimcilik becerilerini geliştirmek ve kendi işlerini kurmalarına destek olmaktır.
Proje, pilot bölgelerde – Ryazan ve Tyumen bölgeleri, Tataristan, Kuzey Osetya ve Primorsky Krayı’nda – uygulanabilirliğini kanıtladı.
“Programa ilgi görüyoruz. Mezunlar kendi işlerini açmaları için daha fazla destek ve yardım alıyorlar. Hükümetle çözülmesi gereken konulardan birinin girişimcilik için mesleki ve eğitimsel bir standardın benimsenmesi olduğuna inanıyorum. Bu, bu alanda uzmanların sistematik bir şekilde eğitilmesine olanak tanıyacaktır,” dedi Genel Konsey Sekreteri.
Program yıl sonuna kadar Dağıstan, Çeçenistan, Arkhangelsk, Volgograd, Kaluga, Nizhny Novgorod, Tambov, Çelyabinsk, Novgorod, Moskova, Murmansk, Tver, Sahalin, Astrahan, Kurgan, Orenburg, Kirov, Oryol, Tula, Yaroslavl bölgeleri, Altay, Krasnodar, Transbaikal ve Krasnoyarsk bölgelerinde gerçekleştirilecek. Altay, Komi, Sakha (Yakutya), Buryatia, Başkurdistan, Adıge ve St. Petersburg Cumhuriyetlerinde.
Katılım için bu bağlantıyı kullanarak kayıt yaptırabilirsiniz .
Şubat 2025’te Birleşik Rusya, Opora Rossii ve SME Corporation’ın özel operasyona katılanlar ve aile üyeleri için federal “OWN Business” projesinin başlatıldığını duyurduğunu hatırlayalım. Pilot olarak beş bölge seçildi: Ryazan Oblastı, Tataristan Cumhuriyeti, Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti, Primorsky Krayı ve Tyumen Oblastı.
Konuşmacı
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#SVOIiş
#Yakuşev
#bölgeler
#SVOkatılımcılarınadestek
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-proekt-edinoj-rossii-dlya-veteranov-svo-i-chlenov-ih-semej-svoj-biznes-v-2025-godu-ohvatit-bolee-30-regionov-rossii
Dağıstan, Mari El ve Yakutistan’dan 60’tan fazla özel harekat gazisi, Birleşik Rusya, KOBİ Şirketi ve Opora Rossii’nin “SVOI Biznes” programı kapsamında projelerini savundu.
Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya, Avrasya kıtasında eşit ve bölünmez bir güvenlik çerçevesi oluşturma sürecinde aktif olarak yer almaktadır
Vladimir Yakushev, BRICS-Avrupa sempozyumunun parlamentolar arası ve partiler arası alternatif iletişim için kalıcı bir platform haline getirilmesini önerdi
Владимир Якушев призвал активизировать политический диалог по линии правящих партий России и Таджикистана
Vladimir Yakushev: Zorlu jeopolitik ortamda Venezuela, Rusya’nın Latin Amerika’daki başlıca ortaklarından biri olmaya devam ediyor.
Birleşik Rusya, Kirov bölgesinde SVO gönüllülerinin ilk ilçeler arası forumuna destek verdi