Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

“Vaktin Var” adlı kitap Tara Kitap

“Vaktin Var” adlı kitap Tara Kitap
REKLAM ALANI
17.12.2021
A+
A-

Sosyal medya platformu Instagram’da bir süredir yazılarını paylaşan ve takipçileriyle bu yazılar vasıtasıyla temas kuran Hüzün Tünel’in metinleri, takipçilerinden gelen yoğun istek üzerine kitap haline getirildi. “Vaktin Var” adlı kitap Tara Kitap etiketiyle yayımlanarak raflardaki yerini aldı.

Kitapla ilgili Basın Bülteni ve görseller ekte değerlendirmelerinize sunulmuştur.

İyi çalışmalar dilerim.

Not: Kitabımızı daha yakından incelemek isterseniz kitap talebinizi bu mail üzerinden teslimat adresi ve telefon numaranızı ileterek gerçekleştirebilirsiniz.

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

Basın Bülteni  15.12.2021 / İSTANBUL

INSTAGRAM’DA BAŞLAYAN YAZI SERÜVENİ: “VAKTİN VAR” KİTAPÇILARDA!

Sosyal Medyanın yaşamımızdaki yeri her geçen gün artıyor. Artık neredeyse gündem haberlerini bile takip ettiğimiz bu platformlar bazı kullanıcılar tarafından yazı yazmak, takipçileriyle bu yazılar üzerinden temas kurmak için bulunmaz bir fırsat yaratıyor. Instagram’da bir süredir yazılarını paylaşan ve takipçileriyle bu yazılar vasıtasıyla temas kuran Hüzün Tünel’in metinleri özellikle takipçilerinden gelen yoğun istek üzerine kitap haline getirildi. “Vaktin Var” adlı kitap Tara Kitap etiketiyle yayımlanarak raflardaki yerini aldı.

Profesyonel yaşamında pazarlama alanında çalışan ve üniversitelerde marka oluşturma konusunda dersler veren Hüzün Tünel, Vaktin Var adlı ilk kitabında, modern zamanların yorucu talepkârlığından zarafetle sıyrılan, kendi varlığını yeniden ve benzersizce kurmaya niyet etmiş kadınların hikâyelerini anlatıyor. Yazının içimizdeki yaraları iyileştirebileceğini, sığ sulardan açık denizlere yüzdükçe arınabileceğimizi söyleyen Hüzün Tünel’in cümleleri okuru bazen kahkahalarla bazen sızıyla kendi içine döndürüyor.

Kadın-erkek ilişkilerine kendine has üslubuyla yaklaşan yazar, kendi deneyimlerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak özellikle kadın okurlara ilişkilerinde uygulayabilecekleri etkili tüyolar veriyor. Ebeveynlerimizle olan ilişkilerimizin ve çocukluğumuzda aldığımız yaraların yetişkinliğimizdeki yansımaları da kitapta yer alan başat konulardan.

Vaktin Var, hayatın imkân vermediği “es”i verdiriyor, günlük endişelerden kafamızı kaldırmamızı sağlıyor, sakin olmamızı söylüyor ve aslında her şey için “vaktimiz olduğunu” hatırlatıyor.

Hüzün Tünel’in sosyal medyada başlayan, oradan süzülüp başucumuza konmak için bir araya gelen kelimeleriyle buluşmak size hem keyif verecek hem de birçok konuda farkındalığınızı arttıracak.

 

Kitap Adı: Vaktin Var

Yazar: Hüzün Tünel

Yayınevi: Tara Kitap

Ebat: 13,5 X 21 cm

Sayfa Sayısı: 224

İlk Baskı Yılı: 2021

 

REKLAM ALANI