Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Ustalık sınıfları, hediyeler, konserler: Birleşik Rusya, Yaşlılar Günü nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi

Ustalık sınıfları, hediyeler, konserler: Birleşik Rusya, Yaşlılar Günü nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi.

Ustalık sınıfları, hediyeler, konserler: Birleşik Rusya, Yaşlılar Günü nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi
REKLAM ALANI
04.10.2024
A+
A-

Ustalık sınıfları, hediyeler, konserler: Birleşik Rusya, Yaşlılar Günü nedeniyle bölgelerde etkinlikler düzenledi
2024,

Parti aktivistleri ve MGER, yaşlı neslin temsilcilerini evlerinde ziyaret ederek günlük yaşamda yardımcı oldu.
Herson bölgesinde, Birleşik Rusya gönüllüleri yaşlılara ev yardımı sağladı ve onlara hedefli insani kitler getirdi. Aktivistler toplamda 100’den fazla kişiyi ziyaret etti.

“Özellikle yeniden birleşmiş topraklarda gençlerin yaşlılara saygısını, ilgisini, onlara özeni yeniden canlandırmak ve teşvik etmek gerekiyor. Emekliler için asıl önemli olan iletişim ve bizim endişemizdir. Eski nesil, manevi değerlerin ve geleneklerin koruyucularıdır, iş dünyasına karşı sorumlu ve şefkatli bir tutumun örneğidir, insanları kapatmaktır,” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Senatör Igor Kastyukevich .

Mahaçkale’de, Kirov ilçesi milletvekilleri Elmira Abieva , Timur Aliev , Rashidbek Ozdemirov ve Irina Sarkisova, 45 yıldır eğitim sisteminde çalışan evde öğretmen Patimat Khalilova’yı tebrik etti.

Elmira Abieva, “Yaşlılar Günü, yaşlı nesle sevgiyi, ilgiyi, saygıyı ve desteği ifade etme fırsatıdır” dedi.

Tula Genç Muhafızlar, 95 yaşındaki ev cephesi çalışanı Alexandra Nikolaevna Logacheva’yı ziyaret ederek ona bir buket çiçek hediye etti.

“Gönüllülerden oluşan ekibim ve ben yaşlı insanlara kapsamlı destek ve ilgi sağlamaya çalışıyoruz. Ülkemizin tarihindeki genç nesille ilgilenmenin onlar için ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz,” dedi Tula Şehir Duması milletvekili MGER bölge departmanı başkanı Nikita Burvikov .

Omsk’ta Belediye Meclisi yardımcısı Natalya Starovoitova , bölgesel kamu özyönetim komitelerinin (CTSG) aktivistleri ve iki mikro bölge sakinleri için müzikli tebrikler düzenledi. Birleşik Rusya şehir yerel şubesi Sekreter Yardımcısı, Belediye Meclisi yardımcısı Yuri Archibasov, KTOS aktivistlerini ve Rusya Emekliler Birliği temsilcilerini tebrik etti.

“Bu gün tebrik ettiğimiz insanlar, birikmiş deneyimlerinden ve bilgeliklerinden utanmıyorlar; onlar doğaları ve ruh nezaketleri itibariyle inanılmaz iyimserler. Gençlerin kesinlikle yaşlı nesilden öğrenecekleri çok şey olduğunu düşünüyorum” dedi.

Book Galaxy kütüphanesinde parti aktivistleri yaşlılar için bir şenlik programı düzenledi.

Voronej’de Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezinde bir sergi, konser ve “SSCB’ye Dönüş” entelektüel takım oyunu düzenlendi. Shilovo mikro bölgesinde yaşlı Voronezh sakinleri için satranç ve dama turnuvaları düzenlendi.

Ryazan’daki Birleşik Rusya halk destek karargahında, yaşlı nesil için bir çay partisi ve mobil okuryazarlığın temelleri üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi. Etkinliğin sonunda bölgesel Duma milletvekili Ekaterina Mukhina ve Emekliler Birliği bölge şubesi başkanı Galina Vorobyova aktivistlere şükranlarını sundu.

“Sorunlarımız veya sorularımız olduğunda, yardım için sıklıkla eski nesile başvuruyoruz. Her zaman yardım etmeye ve akıllıca tavsiyeler vermeye hazırsınız. Bizim için doğru kelimeleri ve zamanı bulduğunuz için çok teşekkür ederiz,” dedi Birleşik Rusya bölgesel şubesi sekreter yardımcısı, partinin kamu destek merkezi başkanı ve Duma bölgesel milletvekili Elena Sinitsa .

Kuzey Osetya’da Birleşik Rusya üyeleri yalnız yaşayan yaşlılara gıda paketleri götürdü.

“Özel desteğe ve basit insan ilgisine ihtiyaçları var. Bu nedenle yaşlıları ziyaret ettik ve onlara tatil havası vermeye çalıştık” dedi “ Eski Nesil ” parti projesinin bölge koordinatörü, Cumhuriyet Parlamentosu üyesi Ruslan Tsagaraev .

Murmansk bölgesindeki Severomorsk’ta parti aktivistleri “Savaşın Çocukları” adlı kamu kuruluşunun temsilcilerini ziyaret etti. Davetliler yaşlılara unutulmaz hediyeler takdim etti ve çay partisi düzenledi.

“Yaşlılar Günü’nün aynı zamanda İyilik ve Saygı Günü olarak anılması tesadüf değil, çünkü yaşlı neslimiz bizim için o kadar çok iyilik yaptı ki haklı olarak saygıyı, minnettarlığı ve hürmeti hak ediyorlar. Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Yulia Gladskikh , bunun “gümüş çağının bilge, harika insanlarına karşı samimi görevimiz” olduğunu belirtti .

Parti aktivistleri, Stavropol Bölgesi’ndeki kamu destek merkezinde, bölgesel sanat kolejiyle birlikte “gümüş gönüllüler” için bir şenlik programı düzenlediler. Öğrenciler skeçler çizerek ve şiirler okuyarak oyunculuk becerilerini sergilediler. Etkinlik çay ikramıyla sona erdi.

Hoparlör
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Kastyukeviç İgor Yurieviç
Partinin Kherson bölge şubesi Sekreteri, BİRLEŞİK RUSYA Partisi gençlik politikası koordinatörü, Rusya Federasyonu Senatörü
#yaşlılar günü
#bölgeler
#Kherson bölgesi
#Kastyukevich
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Abieva
#Aliev
#Özdemirov
#Sarkisova
#Tula bölgesi
#MGER
#Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları
#Burvikov
#Omsk bölgesi
#Starovoitova
#Archibasov
#Voronej bölgesi
#kamu destek merkezi
#Ryazan bölgesi
#Mukhina
#Baştankara
#Kuzey Osetya Cumhuriyeti-Alania
#Tsagarev
#Murmansk bölgesi
#Gladskikh
#Stavropol bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/master-klassy-podarki-koncerty-edinaya-rossiya-organizovala-v-regionah-meropriyatiya-ko-dnyu-pozhilogo-cheloveka

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.