Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Uriel’den ‘Nerdesin’ sürprizi

Uriel’den ‘Nerdesin’ sürprizi
REKLAM ALANI
17.10.2021
A+
A-

Uriel’den bir cover daha: ‘Nerdesin’

30 yıl sonra yepyeni bir sound’la müzik dünyasına dönen Uriel, cover çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Başarılı yıldız bu kez 90’lı yılların sevilen şarkısı “Nerdesin”i yorumladı.

Uzun aradan sonra müziğe iddialı bir dönüş yapan Uriel, peş peşe yayınladığı cover şarkılarıyla listelerde fırtınalar estirmeye devam ediyor. “Kaybolan Yıllar”, “Gelen Gideni Aratır” ve “Masum” şarkılarına getirdiği yeni yorumla büyük beğeni toplayan Uriel, merakla beklenen yeni çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı bu kez Ayşen’in sesiyle hafızalara kazınan “Nerdesin”i seslendirdi.

REMİKSİ YOLDA

90’lı yıllarda dünyaca ünlü yıldız Regina’nın seslendirdiği “Day by Day”, “Nerdesin” adıyla dilimize uyarlanmış, Ayşen’in yorumu da şarkıyı unutulmazlar arasına sokmuştu. Uriel, “Nerdesin”i yeniden düzenledi ve şarkı başarılı sanatçının elinde bambaşka bir ruha büründü. Klibiyle birlikte dijital platformlarda yayınlanan şarkının remiks versiyonu da çok yakında paylaşılacak.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI