
Ünlügül ve Erkek ailerinin mutlu günleri
Konya Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül ile Canan Ünlügül’ün kızları Büşra ile Ahmet Erkek ve Zeynep Erkek’in oğulları M. İkbal kıyılan nikah ve düğünle dünya evine girdiler.
Türkmenoğlu Plaza Düğün ve Kongre Merkezinde kıyılan nikah ve düğüne, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, çok sayıda oda başkanları, davetliler, her iki ailenin yakınları, dostları ve davetliler katıldı.
Gelin Büşra ile Damat M. ikbal’in nikah şahitliğini yapan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak her iki aileyi kutlayarak, evliliğe adım atan çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Ünlügül ve Erkek aileleri bu mutlu günlerini nikaha ve düğüne katılanlara Konya etli pilavı ikram etti.
Haber :Bedrettin Yalçın

Birleşik Rusya, Novosibirsk bölgesindeki Sokur köyünde örnek bir kütüphane açtı

«Единая Россия» открыла модельную библиотеку в селе Сокур Новосибирской области

Okullar, FAP’ler, Yollar ve Bahçeler: Birleşik Rusya, Bölgelerdeki Halk Programı Tesislerinin İnşaat ve Onarımındaki İlerlemeyi Değerlendiriyor

Birleşik Rusya, Petropavlovsk-Kamçatski’de Kuril Çıkarması Kahramanları hakkında entelektüel bir oyun düzenledi

«Единая Россия» провела в Петропавловске-Камчатском интеллектуальную игру о Героях Курильского десанта

«Единая Россия» дала старт всероссийской акции «Марш Знамени Победы» в Липецкой области