Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Unılook ikinci kez Konya’da

Unılook ikinci kez Konya’da
REKLAM ALANI

Unılook ikinci kez Konya’da

Unılook Türkiye – Konya Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde 25 – 26 Nisan 2022 tarihleri arasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center ’da öğrenci ve öğretmenlerimizle, üniversitelerimizi ikinci kez bir araya getirecek.

Açıklama yok.

Girişin ücretsiz olduğu etkinliği ziyaret edecek öğrenci ve öğretmenlerimiz, eğitim kurumları hakkında eğitim dallarını, programlarını, fakülte ve diğer merak ettikleri konuları birebir görüşerek tanıma imkanı bulabileceklerdir. Ayrıca, öğrencilerimiz gün içinde katılacakları seminerlerle üniversiteye bakış açılarını amaçlarını belirlemede destek alacaklardır.

Açıklama yok.
Unilook Türkiye hakkında bilgi: Mizyal Tanıtım ve Organizasyon ekibi uzun yıllardır eğitim sektörüne hizmet veren firmalarda görev yapmıştır. Ekip Eğitim sektöründe yurt içi ve yurtdışı fuarları projelendirmiş ve bu projeleri başarıyla sonuçlandırmıştır.2015 yılında şirketi kurarak eğitim sektöründe yerini almıştır. Firma Unilook Türkiye markası adı altında Türkiye’de yapılmakta olan en iyi yurtiçi eğitim organizasyonu olma özelliğini ilk senesinde kazanmıştır. “Doğru Öğrenci, Doğru Tercih” sloganıyla gerçekleştirdiği ilk etkinlikten itibaren, üniversiteleri hedef kitlesindeki öğrencilerle, aday öğrencileri de hayallerindeki üniversiteler ile bir araya getiriyor.”

Açıklama yok.
25-26 Nisan 2022 Unilook Türkiye – Konya etkinliğe şehrimiz dahil olmak üzere 20’ye yakın üniversite katılacaktır. Unılook yönetim kurulu Başkanı Caner IŞKIN Tüm Öğrencileri fuarımıza bekliyoruz dedi.

HABER :BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.