Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Uluslararası Nevruz Günü yurt dışında kutlandı

Uluslararası Nevruz Günü yurt dışında kutlandı
REKLAM ALANI
29.03.2024
A+
A-

Uluslararası Nevruz Günü yurt dışında kutlandı
.2024

 

 

 

Öncesi
Sonraki
21 Mart 2024’te Navruz bayramı Pekin şehrinde ciddiyetle kutlandı.

Öncesi
Sonraki
21 Mart 2024’te Uluslararası Nevruz Bayramı ve kutsal Ramazan ayı İftarı, Tacikistan Cumhuriyeti’nin Kuveyt Devleti Büyükelçiliği avlusunda yüksek düzeyde gerçekleştirildi.

Öncesi
Sonraki
22 Mart 2024’te Tacikistan Cumhuriyeti ve İran İslam Cumhuriyeti’nin diplomatik misyonlarının girişimiyle İslamabad’da hükümet bakanlıklarının, bilim adamlarının ve kültürel figürlerin temsilcilerinin katılımıyla Uluslararası Nevruz bayramı kutlaması gerçekleşti. Pakistan diplomatik birlikleri ve misyon personeli.

Öncesi
Sonraki
23 Mart 2024 tarihinde Cambridge Orta Asya Forumu’nun girişimiyle Cambridge Üniversitesi’nde Uluslararası Nevruz Günü kutlanmış, Büyükelçilik ulusal sofrayı Navruz sütunlarının yansımasıyla süslemiş ve bir kültür köşesi organize etmiştir.

Bu etkinliğin başlangıcında Orta Asya ülkelerinin entegrasyonu ve Uluslararası Nevruz bayramının tarihi konulu Orta Asya, Afganistan ve Azerbaycan büyükelçilikleri temsilcileri, Cambridge Üniversitesi uzmanları ve bilim adamlarının katılımıyla bir yuvarlak masa toplantısı düzenlendi.

Öncesi
Sonraki
25 Mart 2024’te Tacikistan Cumhuriyeti’nin Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği, Navruz bölgesi Büyükelçileri, Kore bakanlıklarının temsilcileri, kurumları, iş çevreleri, kitle iletişim araçlarının katılımıyla Uluslararası Nevruz Günü kutlamasını düzenledi. ve yurttaşlar.

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj​

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan​

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/14700/celebration-of-the-international-navruz-day-abroad

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.