Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2022
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından Ramazan Bayramı’nı sizlerle birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyim.

Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanıdır.

Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir.

Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize hatta bütün insanlığa yaymalıyız. Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında halkalanmalı; ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm TÜSİKON, Konya ve Ankaralıların bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI