Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KADİR GECESİ MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KADİR GECESİ MESAJI
REKLAM ALANI
07.05.2021
A+
A-

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KADİR GECESİ MESAJI

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak bin aydan hayırlı bu gecenin İslam âlemini üzerine bereket, sağlık ve huzur getirmesini diledi

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Kadir Gecesi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Beşiktepe, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü de taşıdıklarını dile getirdi.

Başkan Beşiktepe, mesajının devamında şunları ekledi: ” Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini kutlayacağız.

Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi gölgesinde geçen bu mübarek gün ve gecelerimiz biraz buruk geçse de bu mübarek anların bereketinden faydalanmamız gerekir. Bu zor günlerin geçmesi, feraha kavuşmamız için bu mübarek geceleri bolca ibadet ve duayla geçirmemizde fayda vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.