
TÜSİKON BAŞKANI BEŞİKTEPE DEN PERİNÇEK’E TEPKİ.
Üreticiler Sanayiciler ve İş adamları konfederasyonu TÜSİKON Genel başkanı Orhan BEŞİKTEPE yaptığı açıklamasında siyasetçi Doğu perinçeki özür dilemeye davet etti.
Beşiktepe açıklamasında ;
Kendi siyasi başarısızlıklarını gölgelemeye , acziyetlerini örtmeye, halk tabanında karşılık görmemenin ruh haliyle zırvalama özgürlüğünü kullanan Perinçek’in kendisini Peygamber Efendimiz ile mukayese etmesi akıl ve iz’andan uzak beyanlardır. Kendilerinin başarısızlıklarını gölgelemeye yönelik bu açıklamalarından dolayı Perinçek’i kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz.
“Hiç kimse ama hiç kimse asla ve kata kendisini Peygamberimiz ile kıyaslayamaz aynı kefeye koyamaz.. Hele hele küçümseme hadsizliğine hiç düşemez.
Şiddetle kınıyorum..
Doğu Perinçek derhal özür dilemelidir ifadelerini kullandı.

Birleşik Rusya, Novgorod’dan Kursk’a evsiz hayvanlar için yiyecek gönderdi

Birleşik Rusya aktivistleri Kemerovo’daki okul öncesi çocuklara güvenli sürüş kurallarını anlattı

В Иркутской области к акции «Единой России» «Лица Героев» в 2025 году присоединятся ещё 30 школ

İrkutsk bölgesinde 30 okul daha 2025 yılında Birleşik Rusya’nın “Kahramanların Yüzleri” kampanyasına katılacak

По партпроекту «Единой России» «Культура малой Родины» модернизировали ДК в Сузунском районе Новосибирской области

Рюкзаки, тетради, наборы для творчества: «Единая Россия» помогает детям в регионах подготовится к новому учебному году