Türk Milli Kuvvetler Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Tümkuv Genel Başkanı Dr. Fatih ŞİMGA, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmenlik” unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu ve heyecanını bir kez daha yaşıyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Dünyadaki en fedakâr mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, bir insan yetiştirme sanatıdır. Kendini geliştiren ve öğrencilerine yeni ufuklar açan öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesiller ile birliğimizi, varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, ‘Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet; henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır’ sözleriyle öğretmenlerin toplum hayatındaki önemini vurgularken, aynı zamanda öğretmenlere de önemli bir sorumluluk yüklemektedir.

Sevgili öğretmenlerimiz; ülkemizin her köşesinde, çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden taviz vermeden görev yapmaktadır. Öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile dün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş ve görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Fedakâr bir şekilde görev yaparak emekli olmuş ve ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden değerli öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
MEHMET TAŞ`DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN`DAN KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 52.YILDÖNÜMÜ MESAJI
Tataristan’daki Birleşik Rusya Kamu Destek Merkezi, kültür festivali kapsamında bir etkinlik düzenledi
Активисты «Единой России» в Красноярском крае принимают участие в мероприятиях ко Дню металлурга
В Ярославле в рамках марафона «Сила России» состоялся турнир по шахматам и шашкам для людей с ОВЗ
Participation in the 13th EU–Central Asia High-Level Political and Security Dialogue