Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY, ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI

TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY, ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI
REKLAM ALANI
14.07.2021
A+
A-

Turan Teşkilatı Genel Başkanı Neslihan Yürüksoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

Yürüksoy, İstiklal savaşımızın ardından, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan en tehlikeli girişim olan 15 Temmuz’un 5. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ülke olarak biliyoruz ki 15 Temmuz, adına FETÖ denilen; özünü yitirmiş, kişiliği çürümüş maşaların yeniden organize ettiği haçlı kalkışmasıdır.

Ezan ve bayrak denildiğinde tüm yaşamsal değerlerin bertaraf edildiği gerçeğini unutan gafillerin bu topraklar üzerinde yediği en son Osmanlı tokadıdır 15 Temmuz.

15 Temmuz 2016 da ülkemizi önce karanlığa sonra ise kana boyamak isteyen emperyalizmin ve Siyonizm’in üst akıl olduğu bir kokuşmuşluğun, içimizdeki ihanet odaklarına tetikçilik yaptırdığı darbe girişimi; Allah (c.c) izni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tek cümlelik çağrısı ile milletimiz tarafından destana çevrilmiştir.

15 Temmuz, bir işgal girişimine karşı doğrudan milletin çıplak eliyle silahları erittiği, tankları ezdiği gündür.

15 Temmuz, tank önüne yatanların, çıkarı peşinde koşanlara verdiği karakter dersidir.

15 Temmuz bu topraklarda nene hatunların, seyit onbaşıların asla yok olmadığının 249 Şehitlik mührü, ıslak imzasıdır.

15 Temmuz midesini başkasının ekmeğine, sırtını başkasının elbisesine, cebini başkasının parasına alıştıran omurgasızlar karşısında Allah’tan başka kimseye biat etmeyen bir inancın zaferidir.

Bizler o destanda gözünü kırpmadan şehadete yürüyen 249 Şehidimizi ve Gazilerimizi asla unutmayacağız.

Aynı zamanda kutsal değerlerimizi kullanarak tertemiz zihinleri kara bir mahzene çeviren okyanus ötesi satılmışların taktıkları maskeleri düşürmeye inlerine girmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’miz üzerinde hesapları olanlara o gece söylediği gibi:

Milletimizi bölemeyeceksiniz,
Ezanımızı susturamayacaksınız,
Bayrağımızı indiremeyeceksiniz,
Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA

REKLAM ALANI