Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Teknik Direktörümüz İlhan Palut Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Teknik Direktörümüz İlhan Palut Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
REKLAM ALANI

Teknik Direktörümüz İlhan Palut Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
0-0 sona eren Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz İlhan Palut, ikinci yarıdaki güzel oyunu golle taçlandıramadığımız için üzgün olduğunu belirterek, şöyle konuştu.

“Biliyorsunuz ligin boyu çok kısaldı. Henüz puan olarak kendimize bir konfor alanı oluşturamadık. O yüzden mutlak kazanmak istediğiyle hazırlandığımız bir karşılaşmaydı. 3-4 gün önce Rize’de aldığımız kötü mağlubiyeti burada telafi ederek, moral, motivasyon ve kendine güven noktasında bu maçla beraber yol kat etmek istiyorduk.

Maçın ilk yarısı dengeli geçti. Çok fazla pozisyon olmadı. Hatayspor ilk yarının son anlarında çok net pozisyon yakaladı. İkinci yarı oyunun bütün kontrolü bizdeydi. Topa sahip olan, hücum denemeleri yapan takım Konyaspor’du. Üç maçtır hücum verileri anlamında çok büyük gelişme var. Ceza sahasında topla buluşmalar, şut sayıları eski döneme göre hücum anlamında üçüncü bölgedeki etkinliğimiz daha fazla. Maalesef bunu bugün bir golle taçlandıramadık.

Hemen üç gün sonra İstanbul’da bir maçımız var. Baktığınız zaman sevinmeye ve üzülmeye hiç bir takımın vakti yok. Yoğun bir tempo, yorgun oyuncular üstüne bir de Ramazan ayında oruç tutmaya devam etmek isteyen ve bizim saygı duyduğumuz oyuncular… Bunların hepsi birleşince lig gerçekten herkes için zor bir hal alıyor.

Bahsettiğim puan anlamda rahatlığı en kısa zamanda yakalamaya çalışacağız. Her defasında bir önümüzdeki maçı da, bunun için fırsat olarak görüyoruz. Yarın itibariyle Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacağız.”

Kaynak:https://www.konyaspor.org.tr/Haber

REKLAM ALANI