
Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Ben 1919 senesi Mayıs’ı içinde Samsun’a çıktığım gün, elimde hiç bir maddi kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk Milleti’nin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk Milleti’ne güvenerek işe başladım.” sözleriyle o güne ait duygularını ifade etmiştir. Büyük Atatürk, milletiyle birlikte yokluklara rağmen birçok zorluğu aşmıştır.
Bu günün, gençlerimize bayram olarak armağan edilmesi de gençlerimize verilen değerin ve güvenin bir göstergesidir. Büyük Atatürk gençlere duyduğu güveni şu sözlerle özetlemiştir; “Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak.”
Gençlerimizi çağdaş bilimin ve teknolojinin ışığında yetiştirerek onların sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamanın ve topluma yararlı bireyler olarak hayatın her alanında etkin rol almalarına imkân vermenin gayreti içerisindeyiz.
Milletimizin ve gençlerimizin Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Abdullah Yiğit-Ankara

«Единая Россия» поддержала запуск движения Российского Технического Общества для обеспечения технологического суверенитета

Birleşik Rusya gönüllüleri Saratov’daki apartman çökmesi mağdurlarına yardım ediyor

«Единая Россия» проверила более 10 тысяч объектов детского отдыха — устранены сотни нарушений

Sloveniyada uşaqlar üçün əyləncə təşkil olunub

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve ailesiyle ilgili yayınlanan kitapla ilgili açıklama yaptı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Orel ve Kaluga’daki SVO gazileri kendi işlerini kurmak için bir eğitim kursu tamamladılar