Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Şükrü Özyıldız’dan “Dünya Bizim Evimiz” diyen kahraman çocuklara…

Şükrü Özyıldız’dan “Dünya Bizim Evimiz” diyen kahraman çocuklara…
REKLAM ALANI
17.04.2021
A+
A-

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çevreye duyarlı kahraman çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor

Çevreye duyarlı kahraman çocuklar, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu podcast kanalında bir araya gelmeye devam ediyor. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu işbirliği ile tüm çocuklara sürdürülebilir bir dünyanın kapılarını aralayan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, bu yıl ‘Dünya Bizim Evimiz’ başlığıyla 10 bölümden oluşan bir podcast serisiyle çocukları bilinçlendirmeye devam edecek.

Su kaynaklarının doğru kullanımına dikkat çeken ‘Dünya Bizim Evimiz’ serisinin ilk bölümü ‘Sularımız Tükeniyor’, ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın seslendirmesiyle karşımıza çıkıyor. Yiğit Pakmen’in kaleme aldığı oyunda yaşlı bir kargayı seslendiren Özyıldız, tüm çocuklara geleceği değiştirme cesaretini veriyor, daha temiz ve sürdürülebilir bir dünya için neler yapabileceklerini anlatıyor.

Projenin öncü destekçisi olan ve geçtiğimiz yıl da Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nda çocuklarla bir araya gelen Özyıldız; “Çocukların her şeyi değiştirebileceklerine inanmak, onları desteklemek, geleceklerini kendi elleriyle güzelleştirebilecekleri konusunda farkındalık sağlamak çok değerli. Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Doğaya ve tüm canlılara saygı gösteren, iyi ve sağlıklı bir dünyanın sorumluluğunu alan bir nesilden hepimiz sorumluyuz. Çünkü bu dünya bizim evimiz“ diyor. Birey olarak sorumluluklarımıza da değinen Özyıldız; “Doğayla bir bütün olduğumuzu kendimize tekrardan hatırlatmamız gerekiyor, doğaya karşı daha özverili davranmamız, yeşile, maviye sahip çıkmamız gerekiyor. Tüm çocuklar için örnek olunabilecek değerde ve yetkinlikte olmamız çok önemli” diyor.

Oyun, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun Spotify’daki kanalından ve Bosch Home Türkiye YouTube kanalından ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: