13.12.2025,Ankara – Özel Haber
Son Parti Genel Başkanı Murat Çobanoğlu liderliğinde yürütülen siyasi çalışmalar, Ankara kulislerinde ve sahada dikkatle takip edilmeye devam ediyor. Türk dünyasında tanınan bir isim olan Çobanoğlu’nun öncülüğünde kurulan Son Parti, kısa sürede farklı toplumsal kesimlerin ilgisini çekmeyi başardı.
Edinilen bilgilere göre; meclis dışında yer alan birçok siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarını kapsayan geniş ölçekli bir ittifak için temaslar hız kazanmış durumda. Türkiye genelindeki federasyonlar, konfederasyonlar, dernekler ve sendikaların da sürece dâhil edilmesinin planlandığı bu oluşumun, yakın zamanda kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Söz konusu ittifakın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke, inkılâp ve ileri görüşlülüğü çatısı altında şekilleneceği ifade ediliyor.
Siyasi kulislerde konuşulanlara göre Son Parti ve müttefiklerinin; Ankara, Tekirdağ, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Kars ve Antalya başta olmak üzere birçok ilde milletvekilliği hedeflediği belirtiliyor. Bu gelişmeler ışığında, Son Parti Genel Başkanı Murat Çobanoğlu’nun da önümüzdeki genel seçimlerde ya Ankara’dan ya da memleketi Tekirdağ’dan milletvekili adayı olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yer almasının kesinleştiği Konuşuluyor.
Türkçü, Turancı çizgisiyle öne çıkan Murat Çobanoğlu’nun, olası bir meclis temsili durumunda nasıl bir siyasi duruş sergileyeceği şimdiden merak konusu olurken; parti yönetimi, “Millete hizmet” vurgusunu çalışmalarının merkezine aldıklarını ifade ediyor.
Son Parti’nin önümüzdeki süreçte atacağı adımlar, Türkiye siyasetinde yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
AZİZ AKKUŞ `TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Birleşik Rusya, kardiyovasküler hastalıkların önlenmesinin güçlendirilmesini öneriyor
Представления с Дедом Морозом, сладкие подарки, развивающие игры: «Единая Россия» дарит новогоднее чудо детям по всей стране
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, St. Petersburg ve Donetsk Halk Cumhuriyeti’nden çocukların yeni yıl dileklerini yerine getirdi
TARIMKON TARAFINDAN ANADOLU ÇİFTÇİ MECLİSİ ANAÇİM VE GENEL SEKRETERLİĞİ KURULDU