SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası, insanları lösemi hastalığına karşı bilinçlendirerek erken teşhisin öneminin vurgulandığı ve toplumsal farkındalığın amaçlandığı haftadır.

Kan kanseri olarak da bilinen lösemide erken teşhis çok önemlidir. Tedavi süreci zorlu ve uzun olan lösemi çocuklarda en yaygın görülen kanser türlerinin başında gelmektedir. Bulaşıcı değildir ve tedavisi vardır. Lösemi hastası çocukların hayatlarını kurtarabilmenin en önemli yolu kan ve kök hücre bağışıdır.
Lösemiyle mücadele eden geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımıza ve ailelerine acil şifalar diler, sağlıklı ve mutlu yarınlar temenni ederim.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya Kadın Hareketi partisi projesi, partinin yeni halk programı için bir dizi öneri yayınladı
Nizhny Novgorod’da, Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri, tanınmış bir sürat pateni antrenörüyle bir araya geldi
«Женское движение Единой России» познакомило школьников Беловодска (ЛНР) с работой роботов, беспилотников и нейросетей
«Женское движение Единой России» запустило в Орле второй сезон проекта «Мои наставники»
“Birleşik Rusya” halk programı hakkında bir rapor yayınladı
Birleşik Rusya, KOBİ Şirketi ve Opora Rossii, Novosibirsk bölgesinde “Kendi İşini Kur” programını başlattı