SON Parti Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat Çobanoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Kıtaların birleştiği, üç yanının denizlerle çevrildiği, dört mevsimin bir arada yaşandığı, medeniyetlerin buluştuğu bir coğrafyada yer alan ülkemizin turizm potansiyeli, bugün en önemli kaynaklarımızdan biri haline gelmiştir. Sahip olduğu zenginlik ve güzellikleriyle, turizmde gerçekleştirilen atılımları ile ülkemizin dünya turizmi içindeki önemi giderek artmaktadır.
Ülkelerin dünya çapında tanınmasında ve her alanda kalkınmasında önemli bir yeri olan, geçmişten günümüze ulaşan zenginliklere ve güzelliklere hayat veren kültürel değerlerin tanıtılması yönünde turizmin önemine dikkat çekmek amacıyla, ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arası Turizm Haftası olarak kutlanmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; uluslararası turizm alanında edindiğimiz yerin sağlamlaştırılmasında ve ilimizin tanıtımında katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ediyor, sektörümüzün başarılı bir turizm sezonu geçirmesini temenni ediyor ve tüm sektör çalışanlarımızın Turizm Haftasını kutlayarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Abdullah Yiğit-Ankara
Birleşik Rusya, İrkutsk’ta bir çocuk partisi düzenledi
«Единая Россия» проверила безопасность детских площадок и баз отдыха в Чечне
Orenburg Bölgesi Valisi Yevgeny Solntsev, Birleşik Rusya’nın bölgesel yasama meclisi adayları listesinde birinci sırada yer aldı
Okullar, toplum merkezleri, meydanlar ve setler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki sosyal tesislerin ve kamusal alanların iyileştirilmesini inceledi.
При поддержке «Единой России» в Батайске Ростовской области состоялся турнир по футболу
Закупка оборудования в медучреждения, благоустройство и адресная помощь: «Единая Россия» реализует наказы граждан по всей стране