Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Sevgim Yılmaz’dan ‘Hayat’a sitem!

Sevgim Yılmaz’dan ‘Hayat’a sitem!
REKLAM ALANI
13.07.2021
A+
A-

Sevgim Yılmaz’dan ‘Hayat’a sitem!, Yazın duygusal şarkısı Sevgim Yılmaz’dan

Sahne aldığı mekanların kulisinde çektiği videoları sosyal medyada paylaşmaya başlayınca bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken ve assolistliğe terfi eden Sevgim Yılmaz, 2021 yazını duygusal bir şarkıyla karşılıyor. Sanatçı, “Hayat” adlı single’ını dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu.

Sahnelerin sevilen seslerinden Sevgim Yılmaz, müzik dünyasının son dönemde adından en çok söz ettiren sanatçılarından. Sahne aldığı mekanların kulislerinde koltuğa oturup prova yapan Yılmaz, o provalardan videoları sosyal medyada paylaşmaya başlayınca bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu sayede iddialı bir çıkış yakalayan ve geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Sevgim Yılmaz, assolistliğe terfi etti.

KALBİ KIRIK BİR KADIN

Sevgim Yılmaz, sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine yaz ayları için yeni bir single hazırladı. Başarılı isim, söz ve müziği Gülşah Kargılı’ya ait “Hayat” adlı esere etkileyici yorumuyla hayat verdi. Kalp kırıklığı yaşayan bir kadının hayata sitemini konu alan şarkının düzenlemesini Ercan Bal yaptı. “Hayat”, Five Music Production etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı. Şarkının klibi ise Ferit Çetinkaya’nın yönetmenliğinde çekildi.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI