Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Şanlıurfa’nın Yeni Etkinlik Alanı Eyyübiye Millet Bahçesi Oldu

Şanlıurfa’nın Yeni Etkinlik Alanı Eyyübiye Millet Bahçesi Oldu
REKLAM ALANI
11.09.2023
A+
A-

Bülten No: 208 11 Eylül 2023

Şanlıurfa’nın Yeni Etkinlik Alanı Eyyübiye Millet Bahçesi Oldu

 

 

 

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı, Türkiye’nin en donanımlı Millet Bahçeleri’nden olan Eyyübiye Millet Bahçesi, Şanlıurfa’nın yeni etkinlik alanı haline geldi.

 

 

 

 

Hafta sonu Eyyübiye Millet Bahçesi’nde yüzlerce vatandaşın katıldığı “2 Eylül Dünya Empati Günü” etkinliklerine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, özellikle yaz akşamlarında her hafta sonu böylesi etkinlikler yapacaklarını ve tüm Şanlıurfalıları burada ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.
Empati Toplumsal Duyarlılık ve Farkındalık Derneği (EMFADER) tarafından organize edilen, Eyyübiye Belediyesi ve farklı sivil toplum kuruluşlarının desteklediği 2 Eylül Dünya Empati Günü etkinliği açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiye’de gençler için yapılan yatırım ve hizmetlere dikkat çekti. Gerçekleşen hizmetlerin en önemlilerinden birinin de Eyyübiye Millet Bahçesi olduğuna değinen Başkan Kuş, Eyyübiye’ye layık olduğu değerleri kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

 

 

 

 

Eyyübiye’nin 32 ilden büyük olduğunu ve ilçeye doğalgaz kazandırarak büyük bir hizmete imza attıklarını kaydeden Başkan Kuş, yeşil alan konusunda da 180 dönümlük Millet Bahçesi’ni Eyyübiye’ye kazandırdıklarını, Türkiye’de bir ilk olan sismik deprem izolatörlü 1000 konutun da yapımına başladıklarını anımsattı.

 

 

 

 

Etkinliğe katılan gençler, engelliler ve ailelerle sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Kuş, Eyyübiye Millet Bahçesi’ne kazandırdıkları sahne ve diğer sosyal etkinlik alanlarıyla buranın her zaman canlı bir yaşam alanı olması için benzer faaliyetlere devam edeceklerini dile getirdi.

 

 

 

 

 

Şanlıurfa’da voleybol branşında şampiyon olarak 1. Lige çıkan Depsaş Spor Kulübü ve Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol takımına plaket takdimi, çocuklara dondurma ve oyuncak dağıtımı ve palyaço gösterisi ile devam eden program, Urfa Ateşi Sıra Gecesi ekibinin sahne aldığı Tekin Tatar açık hava konserinin ardından sona erdi.


YOUTUBE VİDEO LİNK:

 

 

VİDEO İNDİRME LİNKİ :

 

https://we.tl/t-OcGJlhd8tM

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.