Yemin dizisinin güzel oyuncusu Gözde Gündüzlü gectigimiz gün organik tarım ve hayvancılığıyla ünlü Kerpe’deydi.
Gözde Gündüzlü, “Çekim takvimimiz çok yoğun boş günlerimi böyle doğal ortamlarda geçirmek bana enerji veriyor” dedi. Uzun süredir yoga da yaptığını belirten oyuncu, hayatı karmaşıklastırmak çok kolay. Zor olan içten gülen insanlarla huzurlu bir yaşam. Onun sırrı da bana göre doğal yaşamda. Doğa da bizi mutlu edecek ve enerjimizi yükselecek herşey mevcut zaten diye konustu.
Dizisinin 3 sezondur çok güzel devam ettiğini belirten oyuncu ilerliyen zamanlarda izleyicileri çok heyecanlı bölümlerin bekledigini de sözlerine ekledi.
SUAT ÜNAL-İSTANBUL
Birleşik Rusya aktivistleri bölgelerde sonbahar temizlikleri düzenledi
Birleşik Rusya’nın katılımıyla Magadan Bölgesi Çocuk Sanat Okulu’na yeni ekipman ve müzik aletleri verildi
При участии «Единой России» детская школа искусств Магаданской области получила новое оборудование и музыкальные инструменты
В штабе общественной поддержки «Единой России» на Камчатке стартовала ежегодная акция «Тепло для Героя»
Birleşik Rusya’nın ilk tarım diktesine 400 binden fazla kişi katıldı
METÖZ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ŞEKER`DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI