Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Ömer Bardakçı güven tazeledi

Ömer Bardakçı güven tazeledi
REKLAM ALANI

Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu düzenlendi. Düzenlenen genel kurul mevcut başkan Ömer Bardakçı adaylığında gerçekleşti.

Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İncimiz Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurulda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın da mesajları okundu. Düzenlenen Genel Kurulda divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Osman Alp yaptı. Genel Kurulda delegelere hitap eden Başkan Ömer Bardakçı, ‘’Zaman su gibi akıp gidiyor. 4 yıllık süre bir anda geldi geçti. Bu süreç içinde verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Verdiğimiz vaatlerin her birini fazlası ile yapma imkanı bulduk. Pandemi şartları faaliyetlerimizi kısıtlasa da birçok çalışma yaptık. Bu süreç içinde bizi yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyoruz’’ dedi.

FUARLAR VE FESTİVALLER DÜZENLEYECEĞİZ
Düzenlenen Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Ömer Bardakçı, ‘’Bu dönemde de her zaman olduğu ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tü snaflarımızın yanında olacağız. Yeni dönemde de SSK, Bağ-Kur, Vergi, Belge işleri ve birçok resmi işler online olarak yapabileceğiz. Bu yıl da her yıl olduğu gibi İstanbul Motor Fuarı gibi kültür gezileri yapacağız. Yine bu yıl Oda olarak belediyeler öncülüğünde fuarlar ve festivaller düzenleyeceğiz. Malumunuz bugüne kadar sıkıntıda ve zor durumda olan üyelerimize sosyal yardımlarla desteklerde bulunduk. Bu desteklerimize yeni dönemde de devam edeceğiz. Özel hastanelerle yaptığımız indirim anlaşmalarına bu yıl da devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

BİSİKLET KULLANIMINA TEŞVİKLERDE BULUNACAĞIZ
Motosiklet ve Bisiklet Esnaf Odası olarak bu dönem yapılacak çalışmalara değinen Bardakçı ayrıca, ‘’Bu dönem ayrıca işyerleri uygun olan üyelerimizin yetkili servis olabilmeleri için gerekli girişimlerde bulunacağız. Her dönem olduğu gibi bu dönem de kaçak çalışanlarla mücadele edeceğiz. Bisiklet ve motosiklet kulanımına teşvik için bu dönem de gerekli çalışmaları yapacağız. Öyl ki sosyal medya üzerinden, basın yolu ile yapılacak bilgilendirmelerden bisiklet kullanımına teşvik edici çalışmalar yapacağız. İçinde bulunduğumuz bu yılda ayıca üyelerimizin indirimli elektrik, su, doğalgaz kullanımları için ve KOSGEP gibi destekler için gerekli çalışmaları yapacağız. Ayrıca bu yıl ekim ayında teslim edilecek olan yeni sanayi dükkanlarımızın üyelerimize en verimli şekilde teslim edilmesini sağlayacağız. Sonuç olarak güç ve imkanlarımız doğrultusunda ben ve yönetim kurulum çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mesleğimizi ve odamızı her ortamda şeref ve gururla temsil edeceğiz’’ ifadelerini kullandı. Başkan Ömer Bardakçı sözlerini, ‘’İnsanlar fanidir, makamlar bakidir. Önemli olan bulunulan makamda kalıcı hizmetler yapabilmektir. Bu vesile ile bana sizlerle çalışma fırsatı veren merhum Mehmet İzdeş hocamıza ve ahirete intikal eden tüm ustalarımızı rahmetle anıyorum’’ şeklinde tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.