Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI’NIN KURULUŞ YILINI MESAJLA KUTLADI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER, KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI’NIN KURULUŞ YILINI MESAJLA KUTLADI
REKLAM ALANI
28.06.2021
A+
A-

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın 2230’uncu kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

ÜLGER, Kara Kuvvetleri‘nin vatan savunmasında ve teröre karşı verilen mücadelede gösterdiği fedakâr gayretleri ile milletin takdirini kazandığını bildirdi.

ÜLGER, mesajında Türk Silahlı Kuvvetleri‘nin omurgası konumundaki Kara Kuvvetleri‘nin, dünyanın en köklü ordularından biri olmanın kıvancını duyduğunu vurgulayarak, ‘‘Binlerce yıllık köklü mazisi, tarihin her dönemine damga vuran şanlı zaferleri ve kahramanlıklarıyla milletimizi gururlandıran Kara Kuvvetlerimiz, vatan savunmasında ve teröre karşı verilen mücadelede gösterdiği fedakar gayretleriyle milletimizin takdirini kazanmıştır‘‘ ifadelerini kullandı.

Dünyadaki dönüşümleri yakından takip ederek kendisini sürekli yenileyen, kuvvet yapısını geliştiren Kara Kuvvetleri‘nin bugün, nitelikli personeli, disiplini, donanımı, teknolojik altyapısı ve harekât kabiliyetiyle dünyanın en saygın ve güçlü orduları arasında bulunduğunu kaydeden ÜLGER `in mesajı şöyle.

‘‘Uluslararası görevlerdeki üstün başarısıyla da dünya ve bölge barışına katkıda bulunan Kara Kuvvetlerimiz, sorumluluk üstlendiği bölgelerde tavrı ve yardımseverliğiyle yöre halklarının da sevgisini kazanmakta, insani ve güven veren yaklaşımıyla takdir toplamakta, milletimizi gururlandırmaktadır.
Sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyacı olanlara yardım eden Kara Kuvvetlerimiz, doğal afet gibi felaketlerde donanımı ve bilgi birikimiyle önemli sorumluluklar üstlenmekte, milletimize hizmet etmektedir.

Kara Kuvvetlerimiz, bugün ulaştığı yüksek seviye ve üstün görev bilinciyle Silahlı Kuvvetlerimizin en önemli gücü olmayı sürdürecektir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükran duyuyorum.
Türk Kara Kuvvetleri‘nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI