Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN 10 KASIM MESAJI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER `DEN 10 KASIM MESAJI
REKLAM ALANI
09.11.2021
A+
A-

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ülger , “Ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına ve İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarına Allah’tan rahmet diliyor; Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK LİDER

Atatürk’ün, mücadelesiyle aynı zamanda tüm dünyaya örnek ve ilham kaynağı olmuş bir lider olduğunu belirten Ülger , mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 83. Ölüm yıldönümünde saygı, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Savaşımızda gösterdiği üstün askerî liderlik ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ortaya koyduğu cesareti, feraseti ve siyasi dehâsıyla dünya tarihine damgasını vuran ender devlet adamlarından birisi olarak milletimizin gönlünde hususi yerini almıştır ve orada ebediyete kadar var olmaya devam edecektir. Mücadelesiyle aynı zamanda tüm dünyaya örnek ve ilham kaynağı olmuş bir liderdir.

GENÇ NESİLLERE EMANET

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, birçok sıkıntının, yokluğun ve zorluğun söz konusu olduğu bir dönemde aziz milletimiz ile birlikte başlattığı büyük mücadeleyi zaferle sonuçlandırarak, kurmuş olduğu Cumhuriyeti genç nesillere emanet etmiştir.

Atatürk’ün, “Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız” diyerek Cumhuriyet başta olmak üzere tüm kazanım ve başarılarını armağan ettiği gelecek nesillerimizin de aynı azim ve kararlılıkla, Türkiye Cumhuriyetini çok daha müreffeh bir devlet haline getireceklerine inancımız tamdır. Dünya tarihine yön vermiş ve nice medeniyet üretmiş asil bir milletin fertleri olarak bizlere düşen görev; muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmek için, birlik ve beraberlik içinde bütün gayretimizle çalışmak, değerlerimizin, kültürümüzün, medeniyetimizin ve tarihimizin birikimini, tüm güzelliklerini gelecek nesillerimize aktarmaktır.

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKALIM

10 Kasım, Milletimiz için sadece Büyük Atatürk’ü anma günü değil, aynı zamanda, Devletimize, Vatanımıza, Cumhuriyetimize, Demokrasimize, Bölünmez Bütünlüğümüze, Milli İradeye sahip çıkma günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 83. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına ve İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarına bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor; Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI