Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

MEHMET KIZIL’DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

MEHMET KIZIL’DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
REKLAM ALANI
28.04.2023
A+
A-

MEHMET KIZIL’DAN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkenin kalkınmasında önemli rol oynayan emekçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” tebrik ediyorum.

Hayatımızın her anında ve adımında katkısı bulunan ve toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olan, bedeni ve beyin gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının en büyük gücü olmuştur.

Büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır.

Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak, alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir.1 Mayıs’ta emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, çalışma hayatımızda birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle; Ülkemizin bugünkü ekonomik gücüne sahip olmasında emekleri bulunan, alın terleriyle gece gündüz özveriyle çalışıp üreten vatandaşlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

REKLAM ALANI