Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
17.06.2022
A+
A-

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Fettah Çiftçi, mesajında, sağlıklı bir birey olarak hayata devam edebilmenin yolunun anne, baba sevgisi ve şefkatini tam anlamıyla hissedebilmekle mümkün olduğunu kaydetti.

Her ailede gölgesinde huzur bulunan, ailenin temel direği ve koruyucusu babalar olduğunu belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti:

“Aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında da önemli bir rol üstlenmektedir. Ailesi için her türlü fedakârlığa göğüs geren, ailesinin mutluluğu için gece gündüz çalışan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan babalar, saygı ve sevgiyi fazlasıyla hak etmektedirler. Elimizden tutan, bizlere yol gösteren, şefkatin ve güvenin sembolü babalar, sırtımızı güvenle yasladığımız en büyük dayanağımızdır.

Üzerimizde sonsuz emekleri olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, gönüllerini hoş tutmak, saygı, sevgi, hürmet ve vefayı eksik etmemek bizlere düşen en büyük görevdir. Başta bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerin babaları olmak üzere, hayatın her anında varlıklarıyla evlatlarına en büyük güç olan, şefkatli ellerini omuzlarımızda her daim hissettiğimiz tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI