Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJ
REKLAM ALANI
14.03.2022
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Gündoğan, Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri, sağlık hizmetlerinde ulaştığı noktadır. Sağlık hizmetlerinin kaliteli bir şekilde vatandaşlara ulaştırılmasında en büyük görev ise hekimlerimize düşmektedir.

Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışan sağlık personelimizin her türlü bilgi ve araç donanıma sahip, gelişmeleri takip eden, insanlara saygılı bir tutum sergilemesi son derece önemlidir. Bunun yanı sıra sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan doktorlarımız ve sağlık personelimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, onlara daha rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması da büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz şartları nedeniyle hekimlerimiz, bazı zorluklar altında çalışmalarına rağmen böyle kutsal bir mesleği yerine getirmek, halkımıza sağlıklı ve uzun bir yaşam sağlamak için büyük çaba göstermektedirler. Gazi Mustafa Kemal’in de ifade ettiği gibi sağlığımızı emanet ettiğimiz Türk hekimlerinin, bu fedakârlık ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde hizmet üretmeye devam edeceklerine olan inancım sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı toplum olabilme yolunda vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri adına gece-gündüz demeden var gücüyle çalışan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

 

REKLAM ALANI