Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Konya’da Kaçak Silah Operasyonu

Konya’da Kaçak Silah Operasyonu
REKLAM ALANI

Konya’da Kaçak Silah Operasyonu

Konya’da polis ekipleri piyasaya faturasız ve ruhsatsız silah sürüleceği bilgisi üzerine operasyon için düğmeye bastı. Bir kargo firmasında farklı illere gönderilmek üzere kolilenmiş vaziyette silah ele geçirilirken, göndericinin adresinde yapılan aramada ise onlarca uyuşturucu hap ele geçirildi.

Beyşehir’de Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekiplerince kaçak silah üretimi ve satışı yapan şahıslara karşı yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Ekipler bir kargo firması aracılığıyla şehir dışına faturasız ve ruhsatsız silah gönderileceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Koliler Dolusu Kaçak Silah Ele Geçirildi

Polis ekiplerinin kargo firmasına ait şubede yaptığı aramalarda Şanlıurfa ve Afyonkarahisar illerine gönderilmek üzere kolilenmiş 10 adet otomatik av tüfeği, 4 adet pompalı tüfek, onlarca birleştirilmeye hazır tüfek parçası ve şarjör ele geçirildi. Ekiplerce adreste yapılan incelemelerde göndericinin isim ve adresine de ulaşıldı.

Göndericinin İş Yerinde Onlarca Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Kargo firmasında yapılan incelemenin ardından vakit kaybetmeden gönderici Mustafa G.’ e ait iş yerinde yapılan aramada ise 87 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken iş yeri sahibi Mustafa G. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

BEDRETTİN YALÇIN -KARATAY

REKLAM ALANI