Konya ve Mogadişu Kardeş Oldu
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Somali’nin başkenti Mogadişu Büyükşehir Belediye Başkanı Omar Mohamud Mohamed arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. Başkan Altay, protokolün iki şehir için hayırlı olmasını diledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi ile Somali’nin başkenti Mogadişu Büyükşehir Belediyesi arasında eğitim, turizm, spor, kültür ve altyapı gibi alanlarda işbirliğini kapsayan kardeş şehir protokolü imzalandı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya ve Mogadişu arasında kardeş şehir ilişkisini başlatmak için bu protokolü imzalıyoruz. Her iki şehrimize ve ülkelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mogadişu Büyükşehir Belediye Başkanı Omar Mohamud Mohamed de misafirperverliklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederek, “Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Mogadişu ve Konya arasında ilişkilerimiz artık daha güçlenecek.” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN HABER METNİ İÇİN TIKLAYI
kaynak:https://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=8599
ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
CEVDET YILDIRIM `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET KIZIL’DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT `TEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI