Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen , taksicilerle bir araya geldi

Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen , taksicilerle bir araya geldi
REKLAM ALANI

Konya Şoförler odası tarafından taksici esnafıyla düzenlenen istişare toplantısına, Konya’daki tüm taksici esnafı katıldı.

İncim Düğün Salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasında Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen oda olarak dört yıllık faaliyetlerini değerlendirerek, “Oda olarak her zaman sizlerin yanında yer aldık. Sorunlarınızın çözümü içinde elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Taksi duraklarımızın eskiyen mobilya, kırılan cam ve tefrişat işleri yaptık. Suyu olmayan duraklarımızın su bağlantılarını gerçekleştirdik. Bizzat odamız tarafından geliştirilen “Konya Taksi” uygulamasıyla vatandaşların cep telefonlarıyla kendilerine en yakın taksi durağına ulaşmaları sağladık.

Açıklama yok.

Vatandaşlarımızda memnuniyetlerini bizzat odamızı arayarak dile getirdiler. Hastane, Akaryakıt İstasyonu, Eğitim Kurumu, Lastikçi, alışveriş merkezi gibi bazı tedarik gruplarıyla esnafımız adına anlaşmalar yaptık. Korona virüsle mücadele kapsamında Şehrimizdeki tüm taksi durakları, taksiler ve kamyon garajında ve evden eve nakliyecilerin dükkânlarında dezenfektan işlemi yapıldı. Tam kapanma döneminde esnafımızın çalışması sağlanarak iş kaybı engellenmiş olduk. Bundan sonra birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Toplantımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca yeni dönemde uygulanması planlanan kameralı ve araç takip sistemi de olan taksimetreyle ilgilide bir tanıtım yapıldı.

Açıklama yok.

Toplantıda söz alan taksiciler, istişare kültürünü geliştirdiği için Başkan Ahmet Şen’e teşekkür ederek, sorunlarını da tek anlattılar.

Toplantı sonrası verilen yemeğe ve istişare toplantısından dolayı toplantıya katılan taksici esnafı, başkan Ahmet Şen’e ve oda yönetimine de teşekkür ettiler.

Haber: Bedrettin Yalçın

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.