26 Aralık 2025,Konya
Konya Kitap Kırtasiye Fotokopi ve Matbaacılar Odası tarafından üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili nedeniyle ebediyete intikal etmiş oda üyeleri ve yakınları ile tüm şehitlerimiz adına hatim duası okutuldu.
Her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik Cuma namazından sonra Muaz Bin Cebel Cami’nde gerçekleştirildi. Hatim duasına Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra Konya Kitap Kırtasiye Fotokopi ve Matbaacılar Odası Başkanı Ramazan Kuşpınar, yönetim kurulu ve oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Her yıl Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde hatim duası okuttuklarını belirten Başkan Kuşpınar, ”Bu yılki etkinliğimizi Muaz Bin Cebel Cami’nde gerçekleştirdik. Camimizde ebediyete intikal etmiş oda üyelerimiz ve yakınları ile şehitlerimiz adına hatim duası ve Yasin okundu. Ayrıca okunan hatim duaları ve Yasinler 11 Kasım tarihinde Gürcistan’da düşen askeri uçağımızda bulunan ve şehit olan matbaacı esnafımızdan Hacı Nejat Kuyucu’nun yeğeni Şehit Hava İkmal Astsubay Ahmet Yasir Kuyucu ve uçakta şehit olan tüm askerlerimiz adına da bağışlandı.” dedi.
Başkan Kuşpınar, hatim duası sonrası tüm esnaf ve sanatkarların kazançlarının helalinden ve bereketli olması dileğinde de bulundu.
BEDRETTİN YALÇIN-KARATAY
TURAN BİRLİKLERİ TEŞKİLATI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET SALİH CAN`DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
AZİZ AKKUŞ `TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
ALİ SÖKMEN ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Birleşik Rusya ve Yekaterinburg merkezli Özel Askeri Operasyonlar ve Terörle Mücadele Operasyonları Gazileri Vakfı, Merkez Grubu güçlerine bağlı savaşçılara helikopter ve ATV bağışladı
Marat Khusnullin, Rostov-on-Don’da düzenlenen ikinci bölge raporlama ve program forumu “Sonuç Var!” katılımcılarının Birleşik Rusya Halk Programı’na yönelik girişimlerini destekledi