20 Ocak 2026, Konya
Konya Kasaplar Odası’nın yapılan genel kurulunda tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde Konya Kasaplar Odası Başkanı Davut Balbaloğlu yeniden başkan seçildi.
Konya Kasaplar Odası’nın olağan genel kurulu Esnaf Odalarının toplantı salonunda yapıldı. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Karabacak’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda başkanlık seçimleri tek liste ile gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Davut Balbaloğlu oda üyelerinin oylarıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Gerçekleştirilen seçimli genel kurulda 25 yılını dolduran oda üyelerine de plaket verildi. Seçim sonrası yönetim kurulu ise şöyle oluştu: İsmail Çini, Muammer Küçükarpacı, Fikret Sarıceylan, Mahmut Çelikel, Erhan Yüksel, Ahmet Çeltek, Denetim Kurulunda ise Bünyamin Salih Gül, Huriye Sinek ve Arif Ertürk yer aldı.
Konya Kasaplar Odası Başkanı Davut Balbaloğlu yeniden seçilmesinden dolayı delegelere tek tek teşekkür etti. Kazanan Konya oldu kazanan sizler oldunuz dedi.
BEDRETTİN YALÇIN-KARATAY
Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında, Kuzbass’taki yaklaşık 600 okul ve anaokuluna yeni ekipman ve mobilya verilecek
Aqzhan – “Saf Ruh” – Büyük Bozkırın Markası
Birleşik Rusya, Perm bölgesindeki ilkokul öğrencilerine yönelik ekoloji dersleri düzenledi
Mordovya’daki kırsal bir toplum merkezi, Birleşik Rusya’nın desteğiyle yenilendi
ŞİMGA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Voronezh bölgesinde, Birleşik Rusya partisi Buturlinovsky yatılı okulunun çocukları için bir kutlama düzenledi