Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Konya ilimizin Hüma Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı

Konya ilimizin Hüma Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı
REKLAM ALANI

Konya ilimizin Hüma Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı

Konya ilimizin Hüma Okullarında mezuniyet coşkusu yaşandı. Selçuklu Belediyesi konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde veliler ve okul yönetimi mezun olan öğrencilerin sevinçlerini paylaştı.
Hüma Okulları Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BİREKUL, törende yaptığı konuşmada, öncelikle mezun olan öğrencilerin ailelerini tebrik ettiğini ifade etti. Düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mezuniyetin öğrenciler için yeni bir başlangıç olduğunu belirten Birekul, ‘’çocuklarımızı akademik ve sosyal anlamda geliştiren, hayatlarına yön veren başta okul yöneticileri olmak üzere, öğretmenlerimize ve tüm ekibimize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere 4 Haziran’da LGS sınavına giren 8.sınıf öğrencilerimiz vardı ve inanıyorum ki sonuçlar açıklandığında çok güzel neticeler alacağız şimdiden hepsini kutluyorum. 17-18 Haziran’da yapılacak olan üniversite sınavlarına girecek 12. Sınıf öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Sözlerime Mehmet Akif ERSOY’ un ‘Allah’a güven, sa’ye sarıl, hikmete ram ol, yol varsa budur, bilmiyorum başka çıkar yol ’’ dedi.

Tören mezuniyet ve başarı ödüllerinin verilmesi, plaketlerin sunumu, ardından müzik dinletisiyle sona erdi.

BEDRETTİN YALÇIN-KARATAY

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.