
KONYA İLİMİZİ TEMSİLEN ÖZEL HÜMA OKULLARI ÖĞRENCİSİ BATUHAN PEKMEZCİ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ
BEDRETTİN YALÇIN –KARATAY
Konya İlimizde Özel Hüma Okulları öğrencisi Batuhan Pekmezci Kickboxing World Cup Şampiyonasında dünya üçüncüsü oldu. Yine okul öğrencileri bilek güreşi ve karete dallarında da dereceler elde etti. Konya Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Birekul dereceye giren öğrencileri tebrik etti.
17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen, 41 ülkeden sporcuların katıldığı 8.International Kickboxing World Cup Şampiyonasında Hüma Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencisi Batuhan PEKMEZCİ +81 Kg Full Contact dünya 3.sü oldu.
Muğla’da yapılan Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakalarında ise Gençler B erkekler kategorisinde 60 kg. da Hüma Fen Lisesi 10.sınıf öğrencisi Hüseyin KÜÇÜKÇELEBİ, sol kol 2.si ve sağ kol 3.sü olurken, Isparta’da yapılan Okul Sporları Karate müsabakalarında ise Hüma Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Ayşe Sena DEMİR, genç kızlar A kategorisi 48 kg. da 3. oldu ve Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Konya ilimizi Temsil Eden Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Birekul ve öğrencilerini bu başarıdan dolayı kutluyoruz .
42 KONYA GAZETESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDULLAH YİĞİT OLARAK

Sloveniyada uşaqlar üçün əyləncə təşkil olunub

BM Genel Kurulu, Tacikistan’ın başlattığı yapay zeka konusunda tarihi kararı kabul etti

Xalq artisti Gülyanaq Məmmədova Kanada Azərbaycan Evində olub

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve ailesiyle ilgili yayınlanan kitapla ilgili açıklama yaptı

Azərbaycan Dünya Gənclər İnkişaf Forumunda təmsil edilib

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Arkın Karpaz Gate Marina Kupası’nın ödül törenine katıldı