
Konya İlimizi 3.Lig’deAtayurt Basketbol Kulübü temsil edecek.
Yeni kurulmasına rağmen geçen yıl elde ettiği U14 Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda Konya’da bir ilki başararak Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına giren Atayurt Basketbol Kulübü bu başarısını diğer yaş gruplarında da göstermek için büyük emek sarf ediyor.
Atayurt Basketbol Kulübü 2022-2023 sezonunda 25 takımın yer aldığı Erkekler Bölgesel Basketbol Ligine Konya’dan katılmaya hak kazandı. 14 Mart 2023 Salı günü çekilen online kuralar sonunda, Atayurt Basketbol Kulübü E Grubunda Ankara, Amasya ve Kırıkkale illerinde yer alan Kulüplerle EBBL mücadelesiverecek.Lig’de ilk karşılaşmasını Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu’nda Abc Gençlik ile oynayan Atayurt Basketbol Kulübü karşılaşmadan 77-59 gibi bir skorla galip ayrıldı.
Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada “ Amacımız Konya’ya yeniden basketbol heyecanı kazandırmak, gençlerimizi basketbola ve spora teşvik etmek. Bunun için bütün teknik ekibimiz ve sporcularımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. EBBL’de oynayan bütün oyuncularımız Konya’lı ve kendi yetiştirdiğimiz çocuklar. EBBL’deki grubumuzu lider tamamlayarak bir üst lige Atayurt Basketbol’u dolayısıyla Konya basketbolunu taşımak istiyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi destek veren bütün ailelerimize, iş adamlarımıza ve kurumlarımıza çok teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verildi.
BEDRETTİN YALÇIN -KARATAY

«Единая Россия» провела мониторинг безопасности футбольных площадок Ульяновска и Курска

Kamçatka’da Birleşik Rusya Kadın Hareketi, SVO katılımcılarının aileleri için bir tatil düzenledi

Magadan’da Birleşik Rusya aktivistleri ağaç dikti ve temizlik günleri düzenledi

В Магадане активисты «Единой России» высадили деревья и организовали субботники

Birleşik Rusya milletvekilleri Mahaçkale’de okul öncesi çocuklara yönelik eko-dersler düzenledi

Birleşik Rusya, Tver bölgesinden engelliler için St. Petersburg’a bir gezi düzenledi