Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Konya Birincisi Bilim Eğitim Kurumları Öğrencilerinden Büyük Başarı

Konya Birincisi Bilim Eğitim Kurumları Öğrencilerinden Büyük Başarı
REKLAM ALANI
01.05.2023
A+
A-

Konya Birincisi Bilim Eğitim Kurumları Öğrencilerinden Büyük Başarı

BEDRETTİN YALÇIN-KARATAY

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı’nda Konya Birincisi Bilim Eğitim Kurumları Öğrencilerinden Oldu.

Türkiye genelinde her yıl düzenlenen sınavlarda öğrencilerinin gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Bilim Eğitim Kurumları bu başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2023 yılı Milli Savunma Üniversitesi Sınavı’nda Bilim Eğitim Kurumları 12. sınıf öğrencisi Sercan Aydilek devlet okullarındaki öğrenciler arasında Konya 1.’si oldu. Türkiye genelinde ise 73. sıraya yerleşerek büyük bir başarı gösterdi.

Bilim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yılmaz, sınavda büyük başarı göstererek hem kendilerini hem de ailesini gururlandıran öğrencileri Sercan Aydilek’i plaket ve altın ile ödüllendirdi. Kurs merkezinde verdikleri kaliteli eğitim ile ortaya çıkan başarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çeken Abdullah Yılmaz, “Öğrencimizin başarısı bizi gururlandırdı. Her zaman öğrencimizin yanında olacağız. Göstermiş olduğu bu başarı bir tesadüf değil. Hem kurslarımızın kaliteli eğitimi hem de öğrencimizin disiplinli çalışması bu başarıyı getirdi. Sercan’ın yansıra kursumuzdan 10 öğrencimiz de Milli Savunma Üniversitesi sınavında Türkiye genelinde ilk 10 bine girdi.” dedi.

Bilim Eğitim Kurumlarının 41 yıllık köklü bir eğitim kurumu olduğunu da belirten Abdullah Yılmaz, “Kursumuz öğrencilerinin 41 yıldır olduğu gibi bu yılda yapılacak sınavlarda başarı göstereceğine inanıyorum. Haziran ayında yapılacak olan LGS ve YKS sınavlarında da öğrencilerimiz başarılarıyla adından söz ettirecek ve hem bizi hem ailelerini gururlandıracak. Öğrencilerimizin Türkiye çapında derece yapacağına inanıyorum. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.