KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak:
‘2022 Esnafımıza ve ülkemize bolluk, bereket getirsin’
TESK Denetim Kurulu Üyesi ve KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak yayınladığı mesajında 2022 yılının tüm İslam Âlemine, Türk milletine ve tüm esnaf ve sanatkârlara hayır, bolluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
2021 yılının ekonomik açıdan zor bir yıl olduğunu hatırlatan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak yayınladığı yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken yeni bir yıla başlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 2022’e girerken en önemli beklentimiz bu yılın ülkemiz adına özellikle ekonomik olarak umutla dolu, bolluk bereket içinde geçmesidir. Geçtiğimiz yıl korona virüs tedbirleri, kur farkları, yüksek enflasyon ve yaşanan ekonomik dalgalanmalar nedeniyle ülkemiz, vatandaşlarımız, esnaf ve sanatkârımız zor bir yıl geçirdi. Her alanda olduğu gibi ekonomi ve enflasyonla topyekun mücadele konusunda da üzerine düşen görevi yerine getiren Ahi Esnaflarımızı bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Devletimize olan güvenimiz, çalışma azmi ve şevkimiz ile 2021 yılını acısıyla tatlısıyla uğurluyor, 2022 yılına da iyimser düşüncelerle giriyoruz. Yeni yılın tüm sorunların giderildiği, enflasyon ve işsizliğin azaldığı, yatırımların çoğaldığı bol ve bereketli bir yıl olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının tüm İslam Âlemine, aziz milletimize, esnaflarımıza hayırlar getirmesini diliyor, Esnaf Teşkilatımız, 84 Meslek Odamız ve 58 bin esnaf ve sanatkârımız adına saygılarımı sunuyorum.”
HABER:BEDRETTİN YALÇIN
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Paramedik Günü’nü kutlamak için ülke genelinde etkinlikler düzenliyor
ŞANLIURFA KARAKEÇİLİLER DERNEĞİ’NDEN EYYÜBİYE’YE DEV HİZMET YATIRIMI
Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu Komisyonu, personel eğitiminin etkinliğini artırmaya yönelik girişimler geliştirecektir
Комиссия Бюро Высшего совета «Единой России» проработает инициативы по повышению эффективности подготовки кадров
Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının tanındığı günde, Birleşik Rusya Genç Muhafızları ABD ve İngiltere büyükelçilikleri önünde vatansever protestolar düzenledi
Birleşik Rusya ve Adalet Bakanlığı, sivil toplum kuruluşlarının raporlama süreçlerini kolaylaştırmak için öneriler geliştirdi