Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı
Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü, ebediyete intikalinin 87. yıldönümünde milletçe sevgi ve saygıyla anıyoruz.
ATATÜRK; işgal altında kalmış yurdumuzda her türlü imkânsızlık ve yokluğa rağmen kahraman milletimizle birlikte başlattığı kurtuluş mücadelesinde büyük bir zafer kazanarak aziz milletimizin kötüye giden yazgısını ve tarihin akışını değiştiren, bizlere büyük bir devlet ve cumhuriyet armağan eden, yaşadığı çağa damgasını vuran, büyük bir komutan ve devlet adamıdır.
Büyük ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 80.yılında bizlere düşen görev, büyük fedakarlıklarla kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetini çok çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde korumak, kollamak ve yükseltmek, hatırası, eserleri ve ideallerine sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamı, fikirleri ve tarihe mal olmuş başarılarıyla tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, yakın silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.
ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL
The Participation of the Minister in the Economic Cooperation Organization Meeting
Aleksandr Asafov: 2026 seçimlerinde Birleşik Rusya gözlemcilerinin sayısı 100 bini aşabilir
Денис Пушилин: Развитие партпроекта «Единой России» «Выбор сильных» важно для формирования стратегии будущего
Владимир Якушев: Партийный проект «Единой России» «Выбор сильных» объединил лучшие наработки представителей спортивной борьбы, дзюдо и самбо
Spor Bakanı Mihail Degtyarev, Birleşik Rusya’nın “Güçlülerin Seçimi” partisinin projesinin çalışmalarını övdü
Birleşik Rusya adayları Pazar günü yapılan seçimlerde sandalyelerin yüzde 84’ünü kazandı