Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda Bisiklet Sürüş Eğitimi

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda Bisiklet Sürüş Eğitimi
REKLAM ALANI

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulunda Bisiklet Sürüş Eğitimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye genelinde üç ilde başlatılan ve bu ilden birisi olan Konya’da da, Bisiklet Sürüş Eğitimi 10 okulda gerçekleştirildi.

Karahüyük Ahmet Haşhaş Okul Müdürü Erhan Özdemir’in yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi.
“Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde ;Bisiklet sürüş teknikleri eğitimleri 3 ilimizde bulunan 10’ar ilkokulda başlatılmıştır. Trafikte bisiklet kullanma kurallarını uygulama bilincine sahip bireylerin yetiştirilmesi , öğrencilerin fiziksel , duygusal ve zihinsel sağlığının korunmasının yanında psikomotor becerilerinin geliştirilmesini , öğrencilerin trafik ve ulaşım bilgileri ve becerilerini edinmelerinin kazandırılması , çevreye duyarlı bireylerin yetiştirilmesi , sağlıklı yaşam için ve obezitenin azaltılması konularında bilinçlendirmenin hedeflendiği proje uygulaması bugün itibariyle okulumuzda başlamıştır.açılış ve tanıtım programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan Karahüyük Ahmet Haşhaş ilkokulunda gerçekleştirilen Bisiklet dostu ve güvenli sürüş teknikleri projesi açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Meram İlçe Kaymakamı Ali Murat Kayhan “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan bu proje toplumun bisiklet kültürünün önemini , özellikle bisiklet kullanımın yaygınlaşıp hava kirliliği , sağlıklı yaşam ve gelişmiş toplumu olmanın bisikletin çok önemli bir etken oldu. Proje kapsamında pilot okullarda bu projenin sağlıklı bir şekilde işleyip , tüm eğitim kurumlarında faaliyete geçmesini arzu ederim “ şeklinde konuştu.

Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulundaki Bisiklet lansmanına Meram ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Koca ve şube müdürleri ,Konya il bisiklet temsilcisi Nurettin Kirpiksiz ,Bisikletçiler odası başkanı Ömer Bardakcı yanı sıra Meram ilçesi 30 okul müdürü ve spor camiasından kişiler katıldı.

BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.