Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

İzmir’de Balkonunuz İçin İdeal Cam Balkon Nasıl Seçilir?

İzmir’de Balkonunuz İçin İdeal Cam Balkon Nasıl Seçilir?
REKLAM ALANI
24.06.2021
A+
A-

Cam balkon İzmir ve çevresinde son yıllarda oldukça tercih edilir hale gelmiştir. Fiyat ve teslim tarihleri her zaman bir tedarikçi seçiminde en çok kullanılan kriterlerdir ve cam ortamları söz konusu olduğunda, çoğu müşteri en ucuz şirketi veya en hızlı teslimatı yapan şirketi seçme hatasına düşer.

Deneyimli Ve Kalifiye Profesyoneller

Cam tehlikeli bir malzemedir ve iletimi, kurulumu ve hatta bakımı için son derece özen gerektirir, bu nedenle bu basit işlemlerden yalnızca kalifiye profesyonellerin bu tür bir hizmetle çalışabileceğini açıkça görebiliriz.

Cam balkon söz konusu olduğunda, çoğu müşteri camlı alanın periyodik bakım ihtiyacını bilmemekte veya kiraladıkları firmalar tarafından bilgilendirilmemektedir. Ancak mülkte yaşayan insanların devasa cam levhalarla kaza riskiyle karşılaşmamasını sağlayacak olan periyodik bakımdır.

Müşterilerin bilmediği bir başka şey de, bazı İzmir balkon camlama şirketlerinin sonunda iflas ilan etmeleri ve onları işe alan müşterilerin cam bakımı yapmayı kabul eden bir şirket bulamamasıdır.

İzmir’de cam balkon maliyetleri düşük değildir, bu nedenle herhangi bir ortamda camlamayı düşünerek bir bütçe yaptığınızda, evinize kurulacak ürünlerin kalitesine dikkat edin. Bu firmanın kullanacağı cam plakaların kalitesini ve metalik yapısını sorgulamanın yanı sıra, firmanın montajını kaç gün sürdüğünü de hesaba katmak gerekiyor. Hızlı kurulum istemek güvenlikle eş anlamlı değildir. Cam balkon, korkuluk veya cam kapak. (Konuya ilişkin detaylı bilgiye bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.)

Cam balkon İzmir kontratını kapatmadan önce referansları, piyasada geçen süreyi, mesleki eğitimi ve hatta ilk temastan itibaren verilen iyi hizmeti kontrol edin. Firma değerlendirmelerini, şikayet sayılarını ve bu firmaların müşterilerinin şikayetlerine verdiği yanıtları görebilirsiniz.

Bakım, işe alındıktan sonra bile devam eder, camlama konusunda uzmanlaşmış şirketin Teknik Standartlar Birliği’ne (ABNT) uygun hareket ettiğinden ve bir Mühendis veya Mimar tarafından kurulumu veya koordinasyonu onaylayan ART sağladığından emin olun.

Her kurulum için inşaat ile ilgili norm ve kurallara göre bir çalışma yapılır, bazı örneklere bakınız:

  • NBR 16.259 – Balkon camı;
  • NBR NM 293 – Düz cam termolojisi, aksesuarları ve uygulamaları;
  • NBR 7.199 – Cam tasarımı, uygulaması ve uygulaması;
  • NBR 14,697 – Lamine cam;
  • NBR 14.698 – Temperli cam;
  • NBR 14.718 – Bina için cam korkuluk;
  • NBR 11.706 – İnşaat yapımında cam.

Cam balkon uygulamasına ilişkin standart ve yönergelere uymayan bir firmayı işe almak çok ciddi sorunlara neden olabilir ve hem kurulum yeri sahibi hem de hizmetten sorumlu kişiye maddi zararlar açabilir.

Nitelik, Deneyim Ve Profesyonellik, Firma Tercihinde Önemli Oluyor

İzmir ve çevresinde hizmet veren pek çok firma, cam balkon sektöründe en iyi maliyet-fayda oranına sahip seçenekler sunar. Böylece cam balkon İzmir, hizmeti satın almak isteyen kişiler, gönül rahatlığıyla dilediği markayı tercih edebiliyor.

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI