İttifak Holding Konyaspor’umuz 4 Nisan Pazar günü deplasmanda B.B. Erzurumspor ile oynayacağı 32.hafta maçının hazırlıklarında güne öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Kayacık Tesisleri’mizde Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncularımızın yanı sıra tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Marko Jevtovic, Alper Uludağ, Marin Anicic, Ozan Can Oruç katılmadı.
Barış Yardımcı’nın takımla birlikte çalıştığı antrenman ısınma hareketleri ve 4’e 1 pas ve top kapma çalışması ile başladı.
Topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.
Kaynak:www.konyaspor.org.tr
Konya’da “Öfkeye Fren, Nezakete Yol Ver” Etkinliği Düzenlendi
Волонтёры «Единой России» помогают устранять последствия наводнения в Веденском районе Чечни
Birleşik Rusya gönüllüleri, Çeçenya’nın Vedensky bölgesindeki selin sonuçlarını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor
Birleşik Rusya’nın desteğiyle, Omsk Bölgesi’nin Maryanovsky İlçesi’nde yeni bir doğalgaz dağıtım boru hattı hizmete girdi
Birleşik Rusya gönüllü örgütünün karargahı Perm bölgesinde açıldı
«Единая Россия» организовала встречу школьников Читы с военнослужащими истребительного авиаполка