
İttifak Holding Konyaspor’umuz 4 Nisan Pazar günü deplasmanda B.B. Erzurumspor ile oynayacağı 32.hafta maçının hazırlıklarında güne öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Kayacık Tesisleri’mizde Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncularımızın yanı sıra tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Marko Jevtovic, Alper Uludağ, Marin Anicic, Ozan Can Oruç katılmadı.
Barış Yardımcı’nın takımla birlikte çalıştığı antrenman ısınma hareketleri ve 4’e 1 pas ve top kapma çalışması ile başladı.
Topla oyun ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.
Kaynak:www.konyaspor.org.tr

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Şirketi” “SVOI Lyudi” gönüllü kampının ilk vardiyasını açtı

«Молодая Гвардия Единой России» и «Волонтёрская Рота» открыли первую смену волонтёрского лагеря «СВОи люди»

Birleşik Rusya, Rus Dili Günü için ülke çapında tematik etkinlikler düzenledi

«Единая Россия» организовала по всей стране тематические мероприятия ко Дню русского языка

“Birleşik Rusya” vatansever projesi, Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nun Kondinsky bölgesinde Anma ve Üzüntü Günü’nde başlatıldı

Патриотический проект «Единой России» запустили в Кондинском районе ХМАО ко Дню памяти и скорби