Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

İspanya’nın Madrid şehrinde Ödül aldı

İspanya’nın Madrid şehrinde Ödül aldı
REKLAM ALANI
15.11.2021
A+
A-

Hytera, ICCA’da Kamu Hizmetlerinde Kritik İletişimin En İyi Kullanımı ödülünü kazandı
3 Kasım’da İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenen 2021 Uluslararası Kritik İletişim Ödülleri’nde (ICCA) Hytera, Türkiye elektrik şirketi Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) için sunduğu Hytalk ve PoC Terminal çözümü ile “Kamu Hizmetlerinde Kritik İletişimin En İyi Kullanımı” ödülünü aldı.

Tüm “kritik görev” işlerinde kamu hizmetleri sunan şirketler de, konumu itibariyle herhangi bir hataya tolerans göstermeleri söz konusu olamaz! İletişim teknolojisinin etkin kullanımı da bunun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu ödül, Hytera tarafından sağlanan Hytalk ve PoC Terminal çözümü yenilikçiliğe, güvenilirliğe ve belirli operasyonel gereksinimlerin yerine getirilmesine fayda sağlıyor!

DEDAŞ projesinde Hytera’nın PoC teknolojisi, kaliteli hizmet ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde, müşterinin sorunlarını çözmesine yardımcı olduğuna dair harika bir örnektir. Hytera’nın PNC550 PoC terminali, DEDAŞ’ın kapsama sorunlarını, Hytera otomatik sim kart geçiş yazılımı sayesinde üstesinden gelmesini ve özel yapılan akıllı sayaç okuma uygulaması ile sayaç okumalarının verimliliği büyük ölçüde artırmıştır. Aynı zamanda Hytera PNC550 ile terminal ve hizmet maliyetlerinin azaltılması sağlanmıştır.

“PoC’nin çeşitli endüstrilerde haberleşmenin geleceği olduğuna kesin olarak inansak da, PoC’nin kamu hizmeti gibi sektörler için hala nispeten yeni bir kavram olduğunu inkar edemeyiz” diyen Hytera Yurtdışı Satış Departmanı Genel Müdür Yardımcısı Stanley Song, “Bu nedenle, Türkiye’de bugüne kadar Telsiz sektöründe kaydettiğimiz ilerlemeyi, PoC sektörü için bir ilham ve teşvik kaynağı olarak görüyoruz” diye konuştu.

DEDAŞ için Hytera Hytalk PoC çözümü hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin: https://bit.ly/3o3LWXv

Hytera Hakkında

Hytera Communications Corporation Limited (SZSE: 002583), profesyonel iletişim teknolojileri ve çözümlerinin lider global bir sağlayıcısıdır. Ses, video ve veri yetenekleriyle, iş ve kritik görev kullanıcıları için daha hızlı, daha güvenli ve daha çok yönlü bağlantı sağlıyoruz. Dünyayı daha verimli ve daha güvenli hale getirmek için müşterilerimizin hem günlük operasyonlarda hem de acil müdahalede daha fazlasını elde etmelerini sağlıyoruz.

Dökümanlar
Hytera – Ödül Basın Bülteni.docx Boyut: 13.74 KB

Tüm Dosyalar
Hytera’ya uluslararası iletişim teknolojisi ödülü – Basın Bülteni.zip Boyut: 148.83 KB

REKLAM ALANI