Hilvan İlçesinin Hayır Sever İş İnsanı Ziraat Mühendisi Mehmet ERKAN AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.
AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Mehmet ERKAN deneyimli Gazeteci Abdullah YİĞİT `e aday adayı olmasından dolayı açıklamalarda bulundu.
AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet ERKAN, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
1963 yılında Hilvan’da doğdum. İlk ve Orta öğrenimini Hilvan’da tamamladım. 1987-1991 yıllarında Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdim.
Üç çocuk babasıyım, Şanlıurfa Hilvan’da ikamet etmekteyim.
28 yıllık çalışma serüvenine Toros Gübre ve Zirai İlaç Bayiliğine başlayarak, Petrol İşletmeciliği, İnşaat ve Çiftçilikle, Tarımla devam etmekteyimdir. Ticari faaliyetleri esnasında Hilvan ilçesine bağlı 70 muhtarlık ve 54 mezra ile 124’ü aşkın yerleşimde faaliyette olan, yöre halkı tarafından tanınan ve itibar gören Hilvanlı bir yatırımcıyım.
Tüm ticari faaliyetlerini de yine Hilvan’da gerçekleştirmişimdir. İller arasında yatırım ve kalkınma istihdamı sağlamaktayım.
Siyasi arenada ise ilk 2011 yılında AK Parti Milletvekili aday adayı olarak boy göstermiş, sonrasında 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde yine AK Parti Hilvan Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuşumdur.
2024 yılında yapılacak olan ve bölgemiz için ciddi bir öneme sahip yerel seçimlerde de Hilvan’ın kalkınması için partim olan AK Parti’den aday adayı oldum. AK Parti’nin siyasi ve ekonomi politikalarını benimseyip, bu doğrultuda davaya gönülden bağlı, temiz siyaset anlayışı ile ilk gün ki çizgisini bozmadan devam etmekte kararlıyım. Dedi
Hindistan Vakfı Başkanı Ram Madhav: BRICS, insani kalkınmada bir atılım sağlayabilir ve Batı’nın sağlayamayacağı bir değer sistemine dayanmaktadır
Владимир Якушев призвал активизировать политический диалог по линии правящих партий России и Таджикистана
Пьер де Голль: Западным странам необходимо открыть и приветствовать многополярный мир, не занимать доминирующую позицию, но стать партнёрами странам в экономике и политике
Pierre de Gaulle: Batılı ülkelerin çok kutuplu bir dünyaya açılıp kucak açmaları, egemen bir konum almaları değil, ekonomi ve siyasette ülkelerle ortak olmaları gerekiyor
Vladimir Yakushev: Zorlu jeopolitik ortamda Venezuela, Rusya’nın Latin Amerika’daki başlıca ortaklarından biri olmaya devam ediyor.
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Moskova’da düzenlenen VIII. Büyük Çocuk Festivali’nin kazananları açıklandı