Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY`DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY`DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
06.02.2024
A+
A-

İŞ İNSANI HIŞMAN BİLBAY`DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık Gıda İnşaat Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Hışman Bilbay, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

Ayyıldız Öğrenci Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Hışman Bilbay, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Yeryüzünün mübarek mekanlarından Mescid-i Harâm ve Mescid-i Aksâ’dan göklere uzanan bu kutlu yolda yürüyerek oradan da göklerin ilahi derinliklerine erişen Hz. Peygamberimizin şahsında, insanlığın önüne açılan büyük bir ufukla Allah’ın rahmetine, kudretine şahitlik, varlığın özüne ve anlamına yapılan bir yolculuk olan bu gece Miraç Kandilini hep birlikte idrak ediyoruz.

Açıklama yok.

Tüm insanlığı ve toplumları yücelten değerlerle buluşarak, zamanın önemini idrak ve sorumluluk bilinci ile her türlü kötülüklerden arınma, yüce mertebelere ulaşma azminin yoğun yaşandığı bu Miraç gecesinde içtenlikle yapılan her dua kendimizi bulma ve bilmenin, yüce yaradanın huzuruna kabul edilmemizin en güzel yollarından biridir.

Açıklama yok.

Hz. Peygamberimizin kişisel ve toplumsal hayatımızı kuşatan insanlık ve merhametini, adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme, arınma mevsimi olarak da görülen bu mübarek gecede; insanlık vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, varsa aramızdaki kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzatabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının devamlı olmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani meziyetlerimizin her daim canlı tutulmasına gayret göstermeliyiz.

Açıklama yok.

Ülkemizin geleceği, ekonomik kalkınması kadar, sahip olduğumuz değerlerin muhafazası da Milletimiz için büyük önem taşımaktadır. Sevgili Peygamberimizin Miraç’ından ilham alarak gelecek kuşaklara aktaracağımız manevi ve kültürel değerlerimiz çerçevesinde yetiştirilen yeni nesillerle toplum hayatımızın bugün olduğu gibi yarın da ahenkli ve sağlam bir şeklinde devam etmesi sağlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Birecikli Hemşerilerimiz olmak üzere tüm islam aleminin ve vatandaşlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, daha nice kandillere sağlık, birlik ve beraberlik içerisinde erişme temennisiyle bu gecenin insanlığa sevgi ve huzur getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.