Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

İlk kez bir Türk filmine 7 dilde dublaj yapıldığı ‘Her Şeye Rağmen’, 20 ülkede aynı anda vizyona girecek

İlk kez bir Türk filmine 7 dilde dublaj yapıldığı ‘Her Şeye Rağmen’, 20 ülkede aynı anda vizyona girecek
REKLAM ALANI
29.01.2022
A+
A-

Türk filmine 7 dilde dublaj

İlk kez bir Türk filmine 7 dilde dublaj yapıldığı ‘Her Şeye Rağmen’, 20 ülkede aynı anda vizyona girecek.

Açıklama yok.

Yönetmenliğini Erdal Murat Aktaş’ın yaptığı ‘Her Şeye Rağmen’, Eylül 2022’de önce 20 ülkede yılın sonuna doğru ise toplamda 50 ülkede gösterime girecek.

Gerek senaryosu gerek prodüksiyonuyla dikkat çeken ‘Her Şeye Rağmen’, gerçek bir hikayeden uyarlandı. Film, hayata Adana’da yoksulluk içinde başladıktan sonra elde ettiği başarılarla varlıklı bir yaşama uzanan bir adamın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıyacak.

Gürhan Özçiftçi’nin senaryosunu yazdığı, Erkan Petekkaya, Sinan Akdeniz, Nihan Büyükağaç, Rıza Akın, Ekin Mert Daymaz, Haki Biçici, Aslıhan Malbora, Melissa Değer, Vivien Lafleur, Robert Maaser, Holger Frank Doellmann’ın başrollerini paylaştığı ‘Her Şeye Rağmen’, sinema salonlarını hareketlendirecek Türk yapımlarından biri olarak görülüyor.

Türkiye – Almanya – İspanya ve ABD ortak yapımı ‘Her Şeye Rağmen’in en önemli özelliklerinden biri ilk kez bir Türk filmine 7 dilde dublaj yapılmış olması.

Açıklama yok.

Çekimleri Türkiye, Almanya ve İspanya’da gerçekleştirilen ‘Her Şeye Rağmen’in yönetmeni Erdal Murat Aktaş, film hakkında şu açıklamayı yaptı; “Muhteşem bir film izletmek için çok uğraştık. Umuyorum izleyiciler filmi izlerken o süre içinde dışarıdaki tüm olumsuzlukları unutur, güzel zaman geçirir. Birkaç kez izlemekten keyif duyduğumuz filmlerin arasına girmesini isteriz. Her rol, her sahne, her plan ı oya gibi işledik dersem abartmış olmam. Prodüksiyon ve sanat tasarımı için çok ciddi bir zaman ve bütçe harcadık. Her karakter için ayrı renk skalaları, kostümler hazırlandı. Stilistler görev aldı. Filmde 3 dönem var. Her dönemin iç mekanları, kostümleri, set tasarımları ayrı ayrı hazırlandı. İzleyicilerin çok seveceği bir hikaye. Tüm ekip ve oyuncular müthiş iş çıkardı. 3 ülkede toplamda 350 den fazla insan görev aldı. Bu tür hikayeler 10 senede bir ancak ortaya çıkar. Şanslıyım ki bu hikaye beni buldu. Yönetmen olarak karakterler ve hikayenin içinde gizemli bir yolculuk yaptım. Hepsi birbirinden değerli çok iyi oyuncular ile çalıştım. Ancak özellikle 3 tanesine ayrı bir parantez açmam gerekir. Sektör yeni starlarını kazanacak diyebilirim. Sinan Akdeniz, Kaan Kaiser ve Vivien Lafleur. Özellikle Sinan Akdeniz yeni Andy Garcia diyebilirim. Müthiş bir tip. Harika Uygur sağ olsun, o bulup getirdi. Rıza Akın, Nihan Büyükağaç, Aslıhan Malbora, Meral Perin hepsi çok iyiydi. Erkan Petekkaya’nın bence en iyi filmi oldu. Filmimizde hikaye ön planda. İnsanlara umut verecek bir film oldu diyebilirim. Çok iyi bir teknik ekiple çalıştım. Hepsi harika iş çıkardılar. Mekanlar çok güzeldi. Filmin hakkını verdik ve büyük bir emek ve çaba ile ortaya çıkardık. Hem ülkemizde hem de yayınlandığı tüm ülkelerde izleyiciden büyük beğeni alacağını umuyorum. ‘Yara kabuk bağlar kimlik olur’ sloganı sanıyorum herkese bir şey ifade edecektir. Mayıs ayında dünya prömiyerini yapacağız. İstanbul galası Eylülde. Sonrasında Berlin, Paris, Madrid, Los Angeles ve Viyana galaları var. Film müziklerini ve klibini önümüzdeki aylarda tüm mecralarda izleyicinin beğenisine sunacağız.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI