Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Ibrahim Sehic ve Amar Rahmanovic ile sözleşme uzattık

Ibrahim Sehic ve Amar Rahmanovic ile sözleşme uzattık
REKLAM ALANI

Ibrahim Sehic ve Amar Rahmanovic ile sözleşme uzattık

Başarılı file bekçimiz Ibrahim Sehic ve futbolcumuz Amar Rahmanovic’in sözleşmelerini uzattık.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine, Genel Sekreterimiz Gökhan Çelik ve Başkan Yardımcımız Osman Dağ ile birlikte oyuncularımız Ibrahim Sehic ve Amar Rahmanovic katıldı.

Bosna Hersek Milli Takımı’nda da top koşturan oyuncularımız, imzalanan yeni sözleşme ile 2022-2023 sezonunda yeşil beyazlı formamızı terletmeye devam edecek.

İmza töreni sonrası konuşan Kaptanımız Ibrahim Sehic, “Öncelikle yeni kontrat imzaladığım için çok mutluyum. Bir sezon daha Konyaspor’da kalacağım. Bu büyük takım ve güzel taraftarlar için elimden geleni yapacağım. Hedefimize gelecek olursak sezon sonunda en yukarlara tutunmak istiyoruz. Mümkün olursa Avrupa’ya gitmek istiyoruz.” dedi.

Amar Rahmanovic ise, “Konyaspor takımının bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bu harika takımın iyi oyuncularıyla mücadele edeceğim için çok şanslıyım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için daha çok çalışacağım.” şeklinde konuştu.

Kaynak:https://www.konyaspor.org.tr/Haber/ibrahim-sehic-ve-amar-rahmanovic-ile-sozlesme-uzattik/6564

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.