Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

HÜMA OKULLARI’NDA VELİ TOPLANTISI

HÜMA OKULLARI’NDA VELİ TOPLANTISI
REKLAM ALANI

HÜMA OKULLARI’NDA VELİ TOPLANTISI
6 Eylül’de 2021-2022 eğitim öğretim dönemine tam kadro başlayan Hüma Okulları, ortaokul öğrencileri için yaptığı veli toplantısında aileler ile buluştu.

Öncelikle rehberlik ekibinin hazırladığı seminere katılan veliler, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde konferans salonunda ağırlandı. Seminerde, sınava hazırlık süreçlerinden, pandemi döneminde yaşanan akademik ve sosyal kaygılardan ve öğrencilerin gelecek planlamasından bahsettiler. Veliler öğrencileri ile ilgili bilgileri aktarırken, Hüma Okulları’nın bu süreçte her zaman yanlarında olduğunu ve öğrencilerin okulu ne kadar sevdiklerinden bahsetti. Açıldığı günden bu güne özellikle İngilizce ve yabancı dil eğitimi konusunda kendisini gösteren Hüma Okulları, öğrencileri için yaşam temelli eğitim sistemini güçlü kadro ve sağlam öğrenme ile başardıklarını anlattı. Velileri ile sürekli iletişim halinde olduklarını, öğrencilerin kişisel gelişimlerini ve akademik alandaki yeterliliklerini operasyonel rehberlik anlayışı ile anında tespit ettiklerini söyledi. Seminer sonrası veliler, danışman öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile birebir görüşme gerçekleştirdi. Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, ‘’Öğrencilerimizin ilk okulları evleridir. Evlerinden uzan kalan öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz bu dönemin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ancak pandemi dolayısıyla öğrencilerimizle beraber aileler de zor zamanlar geçirdi. Evdeki aile dayanışması ve desteği bu noktada çok önemli bir unsur olarak karşımıza çıktı. Ailelerimiz ile birbirimize her zamankinden daha fazla destek olmamız gerekiyor. Eğitim sürecinin daha verimli ilerlemesi için bağımızı güçlü ve yakın tutmalıyız. Yapmış olduğumuz toplantıya katılım sağlayan velilerimizle birlikte bu konuda aynı düşündüğümüzü görmüş olduk. İlgili olan bütün velilerimize teşekkür ederim.’’ dedi.

Veliler de okulda yapılan toplantıda hem maske, mesafe, hijyen kurallarına dikkat edildiği için hem de öğretmenlerin yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek veli toplantısından memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldı.

HABER :BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.