
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Ramazan Bayramını kutladı.
Mübarek Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplumsal birlik,beraberlik,sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duyguları ile geçirilen günlerdir.İşte bu günleri en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmak için anne, baba ve akrabalarımızın yanında başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere yetimlerin,öksüzlerin, hastaların, ihtiyaç sahiplerinin ve şehit ailelerinin de gönlüne bayram olmalıyız.
Bu vesile ile Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyada huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor; sevgili öğrencilerimizin ve kıymetli aileleri başta olmak üzere tüm inananların mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
BEDRETTİN YALÇIN –KARATAY

Birleşik Rusya Kadın Hareketi, SVO katılımcılarının ve ailelerinin istihdam deneyimlerini paylaşmak amacıyla kadın kulüplerinin katıldığı bir telekonferans düzenledi

«Женское движение Единой России» провело телемост женских клубов по обмену опытом трудоустройства участников СВО и их семей

Vladimir Yakushev, Moskova Bölgesi’nde Birleşik Rusya için önemli hedefler belirledi

Birleşik Rusya, Vladislav Shapsha’yı Kaluga Bölgesi valilik seçimleri için aday gösterdi

«Единая Россия» выдвинула Владислава Шапшу кандидатом на выборы губернатора Калужской области

«Единая Россия» представила ветеранам СВО кадровый партийный проект «Земля добра»