Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Hüma okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BİREKUL, açılış mesajı yayınladı

Hüma okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BİREKUL, açılış mesajı yayınladı
REKLAM ALANI

Hüma okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BİREKUL, açılış mesajı yayınladı

BEDRETTİN YALÇIN -KARATAY

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ile milyonlarca öğrenci okul sıralarında yerlerini aldı. Güçlü akademik kadrosuyla yeni eğitim yılına giren Konya ilimizin Hüma okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet BİREKUL, açılış mesajında;

‘‘Yeni bir eğitim öğretim yılına sevinç, mutluluk ve heyecanla başlıyoruz. Sorumluluk ve yükümlülüklerimizin farkında olarak var gücümüzle eğitim-öğretim vazifemize sarılacağız. Medeniyetimizin geleceği olan öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi, onların milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı, ailesini, milletini, devletini, vatanını, bayrağını çok seven, düşünen, sorgulayarak bilgiyi kullanan, bilginin rehberliğinde araştırıp üreten, gelişime açık ve yenilikçi bireyler yetiştirmek için büyük bir şevk ve azimle çalışacağız. Bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye mecburuz.
Çocuklarımıza ve gençlerimize en iyi şartlarda eğitim imkânı sunmak, hedeflerimize ulaşabilmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve eğitimde daha ileri noktalara gelebilmek için idareci, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin gerekli olduğuna inanıyorum. Yarının Türkiye’sini yönetecek, şekillendirecek, daha iyi noktaya taşıyacak gençlerimizi yarınlara hep birlikte hazırlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimiz olmak üzere, fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimizin ve değerli velilerin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, ilimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi.

Anasayfa

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.