Hüma Okulları iftar yemeğinde Ramazan ayının bereketi ve mutluluğunu paylaştı.
Hüma Okulları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; Hüma Okulları yönetim kadrosu ile tüm çalışanları, Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği yönetim kadrosu, gönüllüleri, Aksaray Gökkuşağı İlim ve Kültür Derneği yönetim kadrosu, yetim, kimsesiz ve hafız öğrencileri ile öğretmenlerinin katılımıyla birlikte 150’ye yakın davetli buluştu.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul İftar öncesinde yaptığı konuşmasını; “Ramazan ayının bu güzel ve bereketli günlerinde iftar soframızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirterek hoş geldiniz diyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayının maneviyatını ve kültürünü oluşturarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerlerini öğrencilerimize öğretme gayreti gösteriyoruz. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı ve iftarımızı kabul etsin.” diyerek sonlandırdı.
HABER :BEDRETTİN YALÇIN
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN: “TERÖRSÜZ TÜRKİYE HEDEFİNİ DESTEKLİYORUZ”
В Ельце Липецкой области Александр Карелин провёл мастер-класс для воспитанников спортшкол
Lipetsk Oblastı’ndaki Yelets şehrinde, Alexander Karelin spor okullarının öğrencileri için bir ustalık sınıfı düzenledi
Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı anısına, Tarihi Bellek parti projesi kapsamında Nizhny Novgorod’da bir duvar resmi dikildi
ÇETİN NAZİK: KARS ARDAHAN IĞDIR SERHATLAR DERNEĞİ, FEDERASYON ÇATISI ALTINDA YOLUNA DEVAM EDİYOR
Başkortostan’ın Kıginsky bölgesinde Birleşik Rusya taraftarları plaj voleybolu turnuvası düzenledi