
Hüma Okulları iftar yemeğinde Ramazan ayının bereketi ve mutluluğunu paylaştı.
Hüma Okulları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; Hüma Okulları yönetim kadrosu ile tüm çalışanları, Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği yönetim kadrosu, gönüllüleri, Aksaray Gökkuşağı İlim ve Kültür Derneği yönetim kadrosu, yetim, kimsesiz ve hafız öğrencileri ile öğretmenlerinin katılımıyla birlikte 150’ye yakın davetli buluştu.
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul İftar öncesinde yaptığı konuşmasını; “Ramazan ayının bu güzel ve bereketli günlerinde iftar soframızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirterek hoş geldiniz diyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayının maneviyatını ve kültürünü oluşturarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerlerini öğrencilerimize öğretme gayreti gösteriyoruz. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı ve iftarımızı kabul etsin.” diyerek sonlandırdı.
HABER :BEDRETTİN YALÇIN

Birleşik Rusya, Voronej okul çocukları için Parlamentoculuk Günü’ne adanmış bir ders düzenledi

«Единая Россия» организовала для воронежских школьников урок, посвящённый Дню парламентаризма

KW ORSA PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

TESHİDER GENEL BAŞKANI OSMAN GÜLAÇTI`DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI